TÜRKİYE’DEN SADECE BODRUM LOFT VAR

İngiliz The Telegraph Gazetesi, Bodrum Loft’u “Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli” arasında gösterdi

TÜRKİYE’DEN SADECE BODRUM LOFT VAR

Geçen yıl açılan ve kısa sürede Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına giren Bodrum Loft, İngiltere’nin önde gelen gazetesi The Telegraph tarafından “Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli” arasında gösterildi.

Türkiye’den sadece Bodrum Loft’un yer aldığı listede İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan gibi Akdeniz’e kıyısı olan turizm ülkelerindeki yeni açılan ve görülmeye değer otellere de yer verildi.Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasındaki Cennet Koyu’na komşu bölgede yer alan ve açıldığı geçen yıldan bu yana Bodrum’un vazgeçilmezleri arasına giren Bodrum Loft, Avrupa’nın en yeni 25 oteli arasındaki yerini aldı.İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Telegraph’ın “Avrupa’nın En Yeni 25 Oteli” listesinde İtalya, İspanya, Fransa otelleri başı çekerken, Türkiye’den sadece Bodrum Loft yer aldı.

The Telegraph’ın yazısında “Yamaç üzerinde geleneksel bir Ege balıkçı köyü gibi konumlandırılmış Bodrum Loft’da dış mekân yaşam alanları deniz meltemlerinin içeri girmesine izin veriyor. Öte yandan binaların yapım malzemesi manzarayla uyumlu bir şekilde rüstik bir incelikle kullanılmış. Tamamı villalardan oluşan Bodrum Loft bu Mayıs Türkiye kıyısından önemli bir sıçrama yapacak” denildi.

2021 SEZONU YENİLİKLERLE MAYIS AYINDA AÇILIYOR

Akfen İnşaat yapılan, Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından projelendirilen ve Akfen Turizm tarafından işletilen Bodrum Loft’da 2021 yılı yaz sezonu Mayıs ayı ile birlikte açılıyor.Sonsuz mavilik ve zeytin ağaçlarının eşlik ettiği modern mimarisiyle adından sıkça söz ettiren Bodrum Loft yeni sezonda tatilcileri yeni sürprizlerle ağırlayacak.Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs önlemleri nedeniyle tüm çalışanları aşılanan ve maske – mesafe ve temizlik standartları üst seviyede belirlenen Bodrum Loft’da, sosyal izolasyona imkân veren bağımsız ve mutfakları da içerisinde yer alan otel villaları, kısa ve sezonluk kiralama seçenekleri ile sunuluyor.

BODRUM LOFT KONUKLARINI 3 FARKLI RESTORANDA AĞIRLAYACAK

Bodrum Loft bu yaz yeni restoranları ile de adından söz ettirecek. Şef Yılmaz Öztürk’ün Ege ve Akdeniz mutfağında yerel tatları doğal ürünlerle buluşturduğu ve geçen yıl büyük ilgi gören Loftelia Restaurant’da atıştırmalık ve paylaşımlı başlangıçlara, açık ateş ve taş fırından et, makarna ve tatlı lezzetleri eşlik edecek.İstanbul’un ünlü restoranları Papermoon ile Sunset de bu yaz müdavimlerini Bodrum Loft’da ağırlarken, Vakko Patisserie ise konukların tatillerine tat katacak.