TÜRKİYE'DE 100 OTELE ULAŞTI

Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşma imzaladı.

TÜRKİYE'DE 100 OTELE ULAŞTI

Bu anlaşmayla birlikte Türkiye’ye giriş yapan Canopy markası, ülkede faaliyet gösteren sekizinci Hilton markası olacak.

Hilton, Türkiye'de faaliyet gösteren ve geliştirme aşamasında olan 100’üncü oteline ulaşmanın başarısını kutluyor. Butik ve şık konseptiyle öne çıkacak olan Canopy by Hilton İstanbul Taksim’in Çalık Holding A.Ş. ile imzalanan anlaşma kapsamında 2023 yılında faaliyete geçmesi bekleniyor. Aynı zamanda anlaşma, markanın Türkiye'de faaliyet gösteren ya da geliştirme aşamasında olan asırlık otelleriyle elde ettiği büyük başarıyı tescilliyor.

Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Tuğrul Temel, "Türkiye'de 100'üncü otele ulaştığımız bu özel dönüm noktasını duyurmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Bizim için son derece heyecan verici bir gelişme olan Canopy by Hilton İstanbul Taksim, İstanbul'un en dinamik bölgelerinden biri olan Taksim’e yoğun bir enerji getirecek" diyor.

Hilton Türkiye Üst Sınıf ve Lüks Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan, "Türkiye Hilton'un 65 yıl önce uluslararası ölçekte faaliyete başladığı ilk ülke. Dolayısıyla Hilton için Türkiye pazarında 100’üncü otele ulaşmak bu pazarla olan uzun süreli ve verimli ilişkileri göstermesi açısından çok önemli bir dönüm noktası. Varlığımızı her geçen gün güçlendirdiğimiz bu önemli pazarda oluşturduğumuz eşsiz birikim ve kurumsal mirasımız ile iftihar ediyoruz " diyor.

Canopy by Hilton İstanbul Taksim, konut alanları, ofisleri, ticari alanları ve alışveriş bölgeleriyle yapım aşamasında olan büyük bir kentsel dönüşüm projesi olan Taksim 360'ın kalbinde yer alacak. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nin yanında konumlanan tesis; Nişantaşı, Karaköy ve İstanbul boğazına çok yakın bir mesafede bulunuyor. Tesisin konumu, Canopy markasının dünya genelinde şehirlerin en çok tercih edilen semtlerinde faaliyet gösteren oteller sunma misyonunu yansıtıyor.

Şehrin gözde noktalarından biri olan İstiklal Caddesi’nin hemen yanında bulunan otel, İstanbul’un canlı şehir hayatını deneyimleme olanağı sunuyor. Aynı zamanda konuklar, tesisin metro istasyonuna yakınlığı sayesinde şehir içinde kolayca seyahat etme fırsatı buluyor.

Benzersiz tasarım özellikleri, 110 odalı Canopy by Hilton İstanbul Taksim'e farklı bir kişilik ve çekicilik kazandırıyor. Üç restoran, bir ikonik bar ve otelin merkezi olarak işlev görecek Canopy Central konsepti ile konuklara mükemmel bir tatil deneyimi sunacak tesiste iş amaçlı seyahat edenler için de toplantı odası ve yiyecek-içecek servisi de bulunacak.

Canopy by Hilton Küresel Kategori, Yaşam Tarzı ve Global Marka Başkanı Phil Cordell, “İstanbul’un en ünlü noktalarından biri olan Taksim Meydanı'nın kalbinde yer alan tesisimizle Canopy by Hilton markasının Türkiye'de lansmanını yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Konuklarımızı çevreyi keşfederek geçen bir günün ardından dinlenip enerji toplarken benzersiz bir tasarımın yanı sıra otantik yiyecek ve içecekleri deneyimleyebilecekleri, toplumun doğal bir uzantısı olarak tasarlanan Canopy by Hilton tesislerinde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Hilton, İstanbul’da halen Conrad Hotels & Resorts, Curio Collection by Hilton, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton markaları çatısı altında  25 otel işletiyor.