TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NDA OYUNU ANLATTI

Halil ÖNCÜ ( İZMİR ) - Antalya’da kurulu bulunan ve dünyada bir ilke imza atarak, Cep telefonlarında oynanabilen ve Otellerin kendisine ait özel bir oyunu misafirlerine sunan bir yazılım gerçekleştiren Uras Oyun Platformu Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı.

TRAVEL TURKEY İZMİR FUARI’NDA OYUNU ANLATTI

Uras Oyun Platformu kurucusu Yiğit Yüceer burada gelen konukları ile birebir ilgilenirken, oyundaki gelişmeleri ve talepleri de konukları ile paylaştı.

Oteller ve destinasyonlar için geliştirdikleri oyunlaştırmaların bölgeye ve ekonomiye katkılarını anlatan Yiğit Yüceer, Travel Turley İzmir Fuarı’nın kendileri için oldukça verimli geçtiğini söyleyerek seneye de katılmayı düşündüklerini ifade etti. Yüceer  "Travel Turkey İzmir fuarındayız. Misafir odaklı Oyunlaştırma çözümlü çalışmalarımızı anlatıyoruz gelen misafirlerimize. Yoğun bir ilgi var. Yeni trend olan oyunlaştırma trendimizi özellikle fuara katılan katılımcılarımız yüksek oranda ilgi gösterdiler. Bu tanıtımlarımız devam edecek ve seneye tekrar bu fuarda yerimiz almayı düşünüyoruz" dedi.