TATİLCİLERDEN ALTIN ÖDÜL ALDI

Antalya Lara’da konfor, huzur ve lüksün ön plana çıktığı bir yaklaşımla misafirlerini ağırlayan Concorde De Luxe Resort, Zoover.com sitesi tarafından ‘En iyi otel’ kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

TATİLCİLERDEN ALTIN ÖDÜL ALDI

Concorde De Luxe Resort, tatilcilerin Zoover.com web sitesinde 2019 yılında bıraktığı yorumlar üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda, 9,6 puanla en iyi oteller arasında yer aldı.

28 binden fazla otelin almak için çaba gösterdiği Zoover ödülleri, Hollanda'nın Utrecht şehrinde düzenlenen bir törenle sahiplerine takdim edildi.

Concorde De Luxe Resort Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yağcı, Altın Zoover Ödülü ile ödüllerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, “Ülkemizin turizm başkenti Antalya’da, çok özel bir tatil beldesi olan Lara’da eşsiz konumuyla yer alan Concorde De Luxe Resort, servis ve hizmet standardını her geçen gün artırarak misafirlerini mutlu etmeye devam ediyor. Turizmde bu konunun sürdürülebilirliğinin ne derece önemli olduğunu, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen Zoover Ödülünü bir kez daha kazanarak göstermiş olduk. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve bizden övgülerini esirgemeyen misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştu.