SWİSSÔTEL YENİ OTELİNİ ÇEŞME'DE AÇIYOR

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markasının yeni oteli Çeşme’de açılıyor. İsviçre misafirperverliği geleneğine dayanan ve beş kıtada çağdaş oteller sunan Swissôtel markası, seçkin ve ileri düzey otelcilik anlayışını Çeşme’ye taşıyacak.

 SWİSSÔTEL YENİ OTELİNİ ÇEŞME'DE AÇIYOR

Avrupa’nın en önde gelen otel zinciri Accor Grubu çatısı altındaki Swissôtel markasının yeni oteli Dilek Holding yatırımı ile Çeşme’de açılıyor. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen Swissôtel Çeşme tanıtım toplantısı ve imza töreni, Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin, Accor Otel Grubu Ortadoğu, Afrika, Hindistan ve Türkiye Operasyon Direktörü Sami Nasser ve yatırımcı Dilek Holding Başkanı Adil Dilek ve Başkan Vekili İskender Dilek’in ev sahipliğinde 6 Nisan Salı günü Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleştirildi.

Swissôtel Çeşme, Accor Otel Grubu ve Dilek Holding arasında imzalanan sözleşmenin ardından 15 Haziran 2022 tarihinde hizmete girecek. Ege’nin incisi, turkuaz rengi denizi ve eşsiz kumsalı ile misafirlerine Maldivler’de oldukları hissi uyandıran Çeşme, Ilıca koyunda konumlanan Swissôtel Çeşme’nin mimarisini Durmuş Dilekçi üstlendi. Otelin iç mimarisi ise Toner Mimarlık bünyesinde usta mimar Mustafa Toner’e emanet ediliyor.

Accor Dünya Ticaret Başkanı Yiğit Sezgin önümüzdeki yıl hizmete girecek Swissôtel Çeşme ile ilgili şunları söyledi: “Accor olarak Dilek Holding ile imzaladığımız sözleşme ile Accor Otel Grubu çatısı altındaki premium segment Swissôtel markamızın yeni otelinin Çeşme’de açılacağını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kökleri İsviçre misafirperverliği geleneğine dayanan ve 17 ülkede çağdaş oteller sunan Swissôtel markamız, Çeşme’ye taze bir soluk getirecek. Lüks yaşam tarzını otelin her metrekaresinde hissettirecek olan Swissôtel Çeşme, 15 Haziran 2022 tarihinde hizmete girecek.

Yatırımcı Dilek Holding Başkanı Adil Dilek Accor Gurubu ile gerçekleştirdikleri ortaklığa memnuniyetlerini belirtirken, Swissôtel Çeşme yatırımları hakkında şöyle konuştu: “Ege’nin incisi Çeşme Ilıca koyunda açılacak Swissôtel Çeşme ile Çeşme turizmine farklı bir bakış açısı ve yeni bir enerji getiriyoruz. Çeşme’yi 20 yıl önce turizme nasıl kazandırdıysak, Swissôtel Çeşme ile de turizmi daha üst seviyeye taşıyacak bir konsept kazandıracağız. Accor Otel Grubu ile anlaşmamız kapsamında grubun Swissôtel markası ile Çeşme’yi Cannes gibi daha lüks bir segmente taşımayı hedefliyoruz.”

Accor Otel Grubu Ortadoğu, Afrika, Hindistan ve Türkiye Operasyon Direktörü Sami Nasser toplantıda Accor Otel Grubu ve Dilek Holding arasında imzalanan sözleşmeyi ve Swissôtel Çeşme yatırımını şöyle değerlendirdi:”Accor Otel Grubu olarak Türkiye’de 13 marka ve 55 otelden oluşan mevcut portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda Dilek Holding ile imzaladığımız anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Swissôtel markamızın Türkiye’nin en güzel destinasyonlarından biri olan Çeşme’nin turizm hayatına ileri düzeyde ve şık bir otelcilik anlayışıyla lüks segmentte güç katacağına inanıyorum.”