SÖMESTİR TATİLİNDE DEDEMAN’DA KAYAK KEYFİ

Eşsiz kar manzarası ve uluslararası standartlarda kayak pistleri ile dikkat çeken kış turizmin gözde merkezlerinden Erzurum Palandöken’de yer alan “Dedeman Palandöken”ve “Dedeman Palandöken Ski Lodge”,sömestir tatili için misafirlerini özel fırsatlarla ağırlamaya hazırlanıyor.

SÖMESTİR TATİLİNDE DEDEMAN’DA KAYAK KEYFİ

Dedeman, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarına karşın, kayak pistlerinin her gün açık olacağı sömestir döneminde herkesi kayak yapmaya davet ediyor.

Erzurum Palandöken’e ilk otel yatırımını gerçekleştirerek bölgede kış turizminin geliştirilmesinde ve bugünlere ulaştırılmasında aktif rol alan Dedeman Hotels & Resorts International, sezon öncesinde renovasyon çalışmalarını da tamamladığı “Dedeman Palandöken” ve “Dedeman Palandöken Ski Lodge” otellerinde keyifli bir yarı yıl tatili fırsatı sunuyor. Kar yağışının artması ve kapalı olan pistlerin açılmasıyla birlikte sömestir tatili için önemli bir seçenek olan Palandöken’de dağa en yakın otel olan Dedeman, özel bir kayak deneyiminin yanı sıra kayak yapmak istemeyenlere dağın eteğinde yer alan Teras Cafe’sinde eşsiz bir kar keyfi de sunuyor.

Tüm misafirlerin hem hafta içi hem hafta sonu kayak yapabilecekleri, sucuk ekmek partilerine katılabilecekleri, çocuklar ve yetişkinlerin özel kayak dersleri alabileceği tatil seçeneğinde, “Dedeman Palandöken” ve “Dedeman Palandöken Ski Lodge” otellerinde çocuklar ücretsiz olarak miniclup’tan faydalanabilecek, Gece 24:00’e kadar açık olan, bilardo, masa tenisi gibi aktivitelerin yer aldığı oyun alanlarını kullanabilecekler. Her öğünde yer alan açık büfe çocuk menüsü ile tatil boyunca eşsiz lezzetleri tadacak olan çocuklar, kendileri için özel olarak hazırlanan sessiz salonda kesintisiz vehızlı internet ile verimli bir çalışma ortamına sahip olacaklar.