SEKTÖRÜN MEYVE SEBZE TEDARİKÇİSİ 'MİRAY A.Ş'

Halil ÖNCÜ(ANTALYA) - Miray A.Ş. Kurucu Ortağı Nazmi Şahin açıklamalarda bulundu.

SEKTÖRÜN MEYVE SEBZE TEDARİKÇİSİ 'MİRAY A.Ş'

2012 yılından bu yana Antalya’da, 1500 metrekare işleme kapasiteli tesisinde günlük 80 ton tarım ürünü işleyebilecek kapasiteye sahip olan ve sektöre meyve sebze tedariği sağlayan Miray Tarım “İyi fiyat, iyi kalite” mottosuyla müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Ortak değerlerimiz beli, ortak çıkarlarımız belli!

Kurulduğu günden itibaren deneyimli kadrosuyla hizmet veren şirket, otel, tatil köyü, catering şirketleri, okullar, gross marketlere meyve-sebze tedarikçiliği yaparken Miray A.Ş. Kurucu Ortağı Nazmi Şahin, ülke olarak Pandemi nedeniyle zor günler geçirdiklerini ancak bu dönemi de özveri ile aşacaklarını söyledi. Şahin “Ülke olarak Pandemi nedeniyle zor günlerden geçmekteyiz. Aynı amaç ve sonuç için mücadele ediyoruz. Aynı gemideyiz. Ortak değerlerimiz beli, ortak çıkarlarımız belli. Biz otel tedarikçiliği yada turizm sektörünün ufak bir parçasıyız. Bizim dışımızda yüzlerce ara tedarikçi var. Onların altında da binlerce alt tedarikçi var. Hepimiz için zor bir dönem. Zor bir yıl. Bu ekonomik darlık ve problem bir noktada son bulacak.  Önemli olan bu zamana kadar oyunun içinde kalıp hizmet üretmeye devam edebilmek.”dedi.

Türkiye’nin dört bir yanına tedarik zinciri

Miray A.Ş.’nin, gelişen ve büyüyen tarım ürünleri pazarında, satın alma, depolama, izlenebilir ürün, paketleme, sertifikasyon, hijyen, lojistik, deneyim ve kalite standartlarını bünyesinde barındırdığına dikkat çeken Nazmi Şahin “ Miray Sebze müstahsilden aldığı malı belli kalibrede müşterinin ihtiyacını yerinde tespit ederek, ürünleri bir araya getirip otel tedarikçiliği, restaurant , cafe, bar , yerinde hizmet üreten işletmelerin sebze meyve tedarikçiliğini yapıyor. İnterlantımız çok geniş. Çok uzak bölgelere gidebiliyoruz. Afyon bütün beş yıldızlı termal tesislerin tedarikçisiyiz. Ege sahilinde Dalaman’a kadar gidiyoruz. Fethiye bölgesinde Rixos Göcek, Hilton Dalaman,Liberty Likya gibi otellerin yedi otele sebze meyve tedariği sağlıyoruz. Türkiye Petrol Arama Ortaklığının Oruç Reis, Fatih ,Kanuni isimli sismik araştırma gemilerinin tedarikçisiyiz. Onlara da Filyos Limanı’ndan Zonguldak’tan hizmet ediyoruz. Antalya’nın içerisinde de birçok beş yıldızlı otel tedarikçiliğini yapıyoruz.  İşimizi biraz farklı yapıyoruz.  Çünkü sattığımız ürün grubunun birinci sınıf tabiri, henüz uluslararası litariürde yok. Akredite olmuş bir ürün tarifi yok. Biz beklentiye göre ürün yapmaktan yanayız. Buda bizim hizmet devamlılığımızı, kalitemizi üst seviyede tutuyor. Sadece müstahsilden veya komisyonculardan aldığımız ürünü otele götürdüğünüzde beklentiyi birebir karşılayamıyorsunuz. Yani biz tümden gelim yapıyoruz. Dolayısı ile bu da sizi farklıklılaştırıyor. Buda bizi iyi referanslarla, uzun süre çalışmamızı sağlıyor.”diye konuştu.