SAĞLIK VE HİJYEN ALANINDA ANTALYA'NIN EN İYİSİ

Concorde De Luxe Resort, otel turizmcilik eğitim ve değerlendirme platformlarından Preverisk Group tarafından Sağlık ve hijyen alanında ‘Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

SAĞLIK VE HİJYEN ALANINDA ANTALYA'NIN EN İYİSİ

Antalya’nın doğal güzellikleri ve mavi bayraklı plajlarıyla ünlü Lara bölgesinde hizmet veren Concorde De Luxe Resort, misafirlerine yaşattığı eşsiz deneyimin yanı sıra konfor ve güvenlik odaklı hizmet yaklaşımıyla uluslararası platformda bir kez daha önde gelen otellerin arasına girmeyi başardı. Otel, turizm sektörü için danışmanlık, eğitim ve denetim hizmeti veren Preverisk Group tarafından yapılan değerlendirme neticesinde ‘Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

18 ülkede faaliyet gösteren Preverisk Group, Concorde De Luxe Resort’u, misafir güvenliği,gıda güvenliği,sağlık, hijyen ve risk yönetimi konularında aylık periyodik olarak gerçekleştirdiği denetimler sonucunda 2019 yılının Antalya’nın En İyisi olarak ödüllendirdi.

Preverisk Güvenli Otel ve Preverisk Başarı sertifikalarının sahibi olan Concorde De Luxe Resort, misafir memnuniyeti ve hizmet kalitesine verdiği önemi bir kez daha kanıtladı.