RIZA PERÇİN:İNGİLİZ PAZARI BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEM ARZEDİYOR!

TÜRSAB Batı Antalya Başkanlığı, bu yıl 40. Kez kapılarınıaçan dünyanın en büyük ikinci turizm fuarı olan WTM Londra Uluslararası TurizmFuarı’na katıldı.

RIZA PERÇİN:İNGİLİZ PAZARI BÖLGEMİZ İÇİN ÖNEM ARZEDİYOR!

Dünyanın önemli turizm profesyonellerini buluşturan fuarakatılan TÜRSAB Batı Antalya Başkanı Rıza Perçin, İngiliz pazarının özellikleBatı Antalya için önemine dikkat çekerek, Bölgenin tanıtımınıgerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Rıza Perçin fuar izlenimlerini paylaşarak  “Dünyanın en önemli paydaşlarını bir arayagetiren İngiltere'deki WTM Londra Fuarına TÜRSAB olarak katıldık. Fuarda, TÜRSABve Kaş Belediyesi stantlarında misafirlerimizi karşılayarak Birliğimiz veBölgemiz hakkında bilgiler verdik. Fuar boyunca TÜRSAB Yönetim KuruluBaşkanımız Sayın Firuz Bağlıkaya, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Antalya Valimiz SayınMünir Karaloğlu, Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın İbrahim Acar veKaş Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Ulutaş ile birlikte fuar alanındakistantları gezerek; Ülke turizminin İngiliz pazarındaki konumu ve Birliğimizinetkinliği hakkında istişarelerde bulunduk. TÜRSAB standımızda, katalog, broşürve haritalarımızı gelen konuklarımıza dağıtırken, İngiliz acente temsilcileriile de bir araya geldik. İngiliz Pazarı özellikle Batı Antalya’mız için önemtaşıyor. İzlenimlerimize göre İngilizlerde bölgemize oldukça ilgililer vebölgemize gelmeye devam edecekler” dedi.

Dünya turizminin buluşma noktası olan WTM Londra Fuarı’na buyıl 182 ülke katılıyor. 3 gün boyunca 50 binden fazla ziyaretçiyi ağırlamasıbeklenen WTM Londra Uluslararası Turizm Fuarı’nda 3 milyar pound değerinde işhacmi oluşacağı tahmin ediliyor.