RAMADA İLE BÖLGE DAHA İYİ TANINABİLİR HALE GELDİ!



Çekim merkezi haline geldik!

Dağ,deniz ve termalin bir arada olduğu bu destinasyonda Ramada’nın dünyadaki tek termal oteli olmanın unvanını yaşadığına dikkat çeken Mehmet Öngen, “  İzmir,İstanbul arasında Kuzey Ege’nin ilk zincir oteliyiz. İlk uluslararası beş yıldızlı otelini geçen yıl hizmete açtık. Hem termal otel olması hem de diğer yandan iş oteli olması burada bir çekim merkezi oluşturdu. Üç ay önce ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödüllerine göre Ege Bölgesinin en iyi toplantı oteli seçildik. Bu nedenle ciddi anlamda iş toplantılarına da ev sahipliği yapıyoruz” dedi.

Organik ürünler ile yapılan yemekler tam not alıyor!


Ramada Resort Kazdağları & Thermal Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Mehmet Öngen

Otelin mutfağında, kendi bahçelerinde yetiştirdikleri GDO’su bozulmamış, organik ürünlerden oluşan ürünler ile yine kendi zeytinliklerinde ürettikleri sızma zeytinyağı kullandıklarını dile getiren Öngen, “ Otelimizin en önemli özelliklerinden bir tanesi de, mutfakta kullandığımız ürünler.. Bahçemizde yetiştirdiğimiz gerçek anlamda GDO’su bozulmamış, organik ürünlerden oluşuyor. Yine otelimizde kullandığımız zeytinyağı, benim bizzat dedelerimden kalan zeytinliklerden üretilen, gerçek sızma zeytinyağından yapılıyor. Misafirlerimizden şu geri dönüşü çok sık alıyoruz. Burasını beş yıldızlı bir otel gibi değil, bir butik otelde ev yemeklerini yediklerini iletiyorlar. Ürünlerimiz bu kadar sağlam olunca, bu yemeklerimizin lezzetline de yansıyor. Sonuç itibarı ile dağın, denizin, termalin bir uluslarası zincir otelinde biz, misafirlere sunulan üst düzeydeki hizmetin, sektörün içinde bulunduğu olumuz tabloya rağmen ciddi bir doluluk da yaşıyoruz” dedi.

Kısa sürede yarattığımız muhteşem bir tanıtım sinerjisi ile Kazdağlarını ciddi bir destinasyon haline getirdik!

Kazdağlarının keşfedilmeye başlandığını önümüzdeki dönemde Kazdağları’nın turizmin parlayan yıldığı olacağını da söyleyen Ramada Resort Kazdağları & Thermal Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Mehmet Öngen, “ Bazı değerler vardır, bunların bilinmesi ve keşfedilmesi zaman alır. Kazdağları da böyle. İlk otelimiz olan Öngen County’u açtığımızda Kazdağları’nın ismi dahi bilinmiyordu. Kısa sürede yarattığımız muhteşem bir tanıtım sinerjisi ile Kazdağlarını ciddi bir destinasyon haline getirdik. Kazdağlarına dünyanın en büyük otel zincirinin gelmesi ciddi bir algı oluşturdu. Ramada ile bölge daha iyi tanınabilir hale geldi. Wyndham Hotel Group’un 52 ülkede 8 bine yakın oteli var. Buradaki tüm portallarında Kazdağları Termal Otel’in adı geçiyor. Sanıyorum Kuzey Ege’de, bölgenin ve özellikle Kazdağı eteklerinin değeri çok çok daha iyi anlaşılacak” dedi.


Ramada Resort Kazdağları & Thermal Yönetim Kurulu BaşkanYardımcısı Yağız Öngen

2017’DE EGE’NİN EN İYİ TOPLANTI OTELİ SEÇİLDİK!

Ramada Resort Kazdağları & Thermal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yağız Öngen de yaptığı açıklamasında toplantı oteli olarak büyük bir ilgi gördüğüne dikkat çekerek, “  Ramada Kazdağları olarak 2017’de Ege’nin en iyi toplantı oteli seçildik. Çok görkemli bir törende üç bin turizmci duayeni ordaydı. Orada Ramada Kazdağları olarak bulunmamız ve bu özel ödüle layık görülmemiz, hem bölgemizin adının duyurulması açısından hem de bölgemizin toplantı turizmi adına duyurulmuş olması çok önemliydi. Bilindiği üzere toplantı turizmi 12 ay boyunca yapılıyor. Burayı 12 ay boyunca turizme açmak için bizimde çok büyük bir katkımız olmuş oldu” diye konuştu.