PRONTOTUR'UN YENİ REKLAM YÜZÜ: FAİK ÖZTÜRK!

PRONTOTUR'UN YENİ REKLAM YÜZÜ: FAİK ÖZTÜRK!
Yurtdışı turlarda sektör lideri olan Prontotour geleneksel Acenteler Buluşması’nı bu yıl Gaziantep’de gerçekleştirdi. Acenteler ile bir araya gelen Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, markanın yeni yıldaki hedeflerini açıklarken, yeni reklam yüzünün ise ünlü sanatçı Safiye Soyman ile birlikte yaptığı şovlar ile dikkat çeken Faik Öztürk olduğunu açıkladı.



Prontotour'un yeni reklam filmlerinin Şubat ayından itibaren dönmeye başlayacağını ifade eden Ali Onaran, Faik Öztürk'ün markaya önemli değer katacağına ve bunun da satışlara yansıyayacağına inandığını söyledi.

Prontotour ailesine katılmaktan ve reklamlarda yer alacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Faik Öztürk, " Prontotur ailesi içinde yer almak benim için çok özel bir duygu. Her zaman yanınızda olacağım. Ne zaman isterseniz her zaman sizlerin yanında olacağım. Çok özel reklamlarımız olacak ve izleyici ve tatilci bu reklamlar ile Prontotour markasını farklı bir şeklilde hafızalara kazıyacak"dedi.


Turizmdosyasi.com yazarı Halil Öncü, Ali Onaran ve Faik Öztürk ile Prontotour'un çok ilgi çekmesi beklenen reklamlarını konuştu.

Gecede konukların isteklerini geri çevirmeyen Faik Öztürk, söylediği şarkılar ile konukları coşturdu.