PRONTOTOUR ve BAU İŞBİRLİĞİYLE TÜRKİYE’NİN TERMAL, SPA&WELLNESS REHBERİ

Yer altından gelen, bulunduğu bölgenin mineralleriyle zenginleşen termal sularının çıktığı coğrafyalar dünyada pek çok seyahat tutkunu için gözde rotaları oluşturuyor. Sağlık açısından önemli olan bu değerli sular, doğanın insanlığa sunduğu şifa olarak görülüyor. Suyla gelen doğal ve sağlıklı yaşam için termal ile SPA&Wellness tesislerinin önemi her geçen gün artıyor.

Türkiye, tarihi ve kültürel zenginliğinin yanı sıra bulunduğu coğrafya açısından kaliteli termal tesislere sahip bir ülke konumunda bulunuyor. Prontotour ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan Termal, SPA & Wellness Rehberi Türkiye’nin kültürel zenginlikleri, kadim tarihi, doğal güzelliklerinin yanı sıra en iyi termal tesisleri ve SPA&Wellness imkanlarının bulunduğu oteller hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Alanında boşluğu doldurmayı amaçlayan kitap, 7 bölge 54 şehri kapsayan içeriğiyle yerli ve yabancı turistler için bir seyahat rehberi olarak dikkat çekiyor. Her yıl güncellenerek yeniden basılacak olan rehber, gezginlerin başucu kaynağı olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin Seyahat Rotaları ile Termal, SPA & Wellness Rehberi, BAU’nun yayın şirketi Pusula yayıncılık etiketiyle 28 Şubat 2018 tarihinde raflardaki yerini aldı. Kitap; D&R’lar, Remzi, İnkılap gibi zincir kitabevlerinin yanı sıra Türkiye genelinde birçok kitabevinde ve İdefix, Kitapyurdu, D&R, Pandora gibi internet sitelerinde satışta.

YAYIN KÜNYESİ

Yayına Hazırlayan: PUSULA 20 TEKNOLOJİ ve YAYINCILIK A.Ş.

İş Ortaklığı: PRONTOTOUR AC Turizm Ticaret A.Ş.

Katkıda Bulunanlar: Zeynep Çetinkaya, Dr. Metin Yurdakoş, Bio. Çiğdem Dilek Atalmış, Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

Yayın Kurulu: Prontotour Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Güneli, Prontotour CMO’su Gürkan Erol, BAU İcra Kurulu Üyesi Mehmet Arslantunalı, Pusula Yayıncılık Genel Koordinatörü Derya Karakoyun

Genel Yayın Yönetmeni: Filiz Dağ

Yayın Koordinatörü: Sibel Önal

Reklam ve Pazarlama: Yılmaz Bayar

Grafik ve Tasarım: Müge Günbaş