PEGAS’IN OTEL MARKASI SWANDOR’A İKİ DEV ÖDÜL

“SwandorHotels& Resorts – Swandor Hotel Cam Rahn”, Dünyanın en iyi lüks otellerinin misafir oylarıyla seçildiği 'The World Luxury Hotel Awards 2017'de Asya Kıtası’nın En İyi Her Şey Dahil Aile Oteli ve Vietnam’ın En İyi Aile Oteli ödüllerine layık görüldü.

Turizm profesyonelleri tarafından her yıl düzenlenen ve lüks segment otellerin en iyilerinin değerlendirildiği World Luxury Hotel Awards 2017 gala gecesi ve ödül töreni bu yıl İsviçre St. Moritz şehrinde gerçekleştirildi. Tüm dünyada 145 ülkeden 1000'in üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve misafir değerlendirmelerinin yanı sıra özel bir jüri tarafından sadece en iyilerin değerlendirildiği organizasyonda bu yıl 80 ülkeden 180 otel çeşitli kategorilerde ödüllere layık görüldü. Avrupa’nın en ünlü kayak merkezlerinden biri olan StMoritz kentinde yer alan KulmHotel’de yapılan görkemli gala gecesinde ödüller sahiplerine teslim edildi. 

Ödül törenine SwandorHotels& Resorts - Vietnam adına katılan SwandorHotels& Resorts Türkiye - Bölge Müdürü Barış Alp, Vietnam’da yeni hizmete giren Swandor Hotel Cam Rahn adına bu ödülleri almaktan gurur duyduklarını belirtti. 

PegasTouristik çatısı altındaki SwandorHotels&Resorts’ün5 farklı ülkede 18 oteli ile faaliyet gösterdiğini hatırlatan Alp, “Misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile farklı coğrafyalarda da olsa aynı standartları misafirlerimize sunmak adına, hizmet kalitemizi devamlı artırmayı kendimize hedef olarak belirledik. Yapmış olduğumuz yenilikler ile hizmete açtığımız Swandor Hotel Cam Rahn adına aldığımız bu ödüller ile hem Vietnam hem de Asya kıtasında hayalini kurduğumuz hizmet anlayışımız tescillendi. 2018 yılında hizmete girecek yeni otellerimizde de önceliğimiz bu standartları sağlamak ve bu otellerin hizmet kalitelerini de tescillemek olacaktır” dedi.