OTED DÜNYASI ANFAŞ FUARINA ADETA DAMGASINI VURDU

 
OTED ALANYA'YA 3 PLAKET VERİLDİ

Standın açılmasına büyük destek veren İDEL VE OLÇAR firmaları Yönetim Kurulu Başkanları Deniz Diren ve Yusuf Olçar tarafından, Oted Alanya’nın başarılı, azimli, istikrarlı çalışmalardan ve bu firmalara vermiş oldukları desteklerinden dolayı, Yönetim Başkanı Hakan Halit Yeni, Genel sekreter Sibel Cingöz ve proje kurulu üyesi İlknur Çetin'e plaket takdim edildi. Stant’ta yapılan bu bu törenin ardından, tüm üyeler, Anfaş yetkililerince önceden hazırlanan seminer salonuna geçtiler.
 
 
 

SEMİNERE TEMİZEL FİRMASI DESTAK VERDİ


Temiz el ve Lever firmaları yetkililerince ortaklaşa düzenlenen, yıkama fabrikalarının konaklama tesislerindeki önemi konulu eğitim seminerinin gerçekleştirilmesinin ardından, Oted Yönetimi ve tüm üyeler toplu halde fuara stant açan firmaları ziyaret ettiler.
 

ALANYA’YI HER YERDE TEMSİL ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ


Oted Alanya Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Halit Yeni, yaptığı açıklamada;2011 Yılı bizim için bir açılım yılı olacak. Uluslararası bir fuarda Alanya’yı temsil etmekten büyük onur duyuyoruz, İstanbul ve Alanya’da açılacak olan Fuarlara da katılarak Alanya’nın ismini mutlaka neonlara yazdıracağız. Bu yıl adeta Alanya’yı buraya, Anfaş fuarına taşıyarak Alanya’mızın temsilcisi olduk desek haksızlık etmiş olmayız sanırım. Alanya’mız adına, mesleğimiz adına, turizm adına, çalışmalarımız ve açılımlarımız tüm hızıyla devam edecek, bize Fuarda destek veren İDEL ve OLÇAR firmalarına ve bizlere başından sonuna yardımcı olan fuar yetkililerine, tüm Oted camiası adına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Alanya’mızı ve Oted’i hak ettiği şekilde temsil etmeye devam edeceğiz, dedi.