ÖNCE TOPLANTI, SONRA İFTAR!

İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi 50. Meclis toplantısını gerçekleştirdi ve ardından üyeler ve protokol üyeleri ile birlikte iftar yaptı.

ÖNCE TOPLANTI, SONRA İFTAR!

Antalya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantı meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes’in açılış konuşması ile başladı. DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu toplantıya Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Yb. Murat Sezgin, Antalya Liman Başkanı Mustafa Yılmaz, Antalya Ulaştırma Bölge Müdürü Serhan Özkanlı, Kültür ve Turizm İl Müdürü Candemir Zoroğlu, İl Ticaret Müdürü Halil Özşahan ile DTO üyeleri katıldı.

DTO Şube Başkanı Ahmet Çetin’in aylık faaliyetlerini bilgilendirdiği toplantıda, 2023-2025 yılları daimi Takdir Komisyonu üyeleri olarak belirlenen asil üye Kemal Piro, Hanifi Demirkıran, yedek üyeler Salih Kök ve Başer Topluışık oy birliği ile kabul edildi.
2022 yılı Mart ayı gelir giderlerinin hesapları inceleme Komisyonu raporu Kemal Piro tarafından okunup kabul edilirken ardından Side Sualtı Müzesi çalışmaları hakkında Şahin Gelçek tarafından bir sunum yapıldı.

Antalya’nın Denizcilik ve Deniz Ticareti Tarihi kitabı hakkında Doç. Dr. Fatma Şimşek tarafından bilgilendirme yapıldı. DTO Antalya Şubesi’nin de katkıları ile çıkacak olan ve çok önemli bir denizcilik kaynağı olacak kitabın DTO üyelerine dağıtılacağı belirtildi.
İlçelerde yaşanan sorunların ve görüş önerilerinin alındığı toplantı, bir sonraki toplantınsın 24 Mayıs 2022 Salı günü yapılması kararı alınarak sona erdi.

İftarda bir araya geldiler

Toplantı sonrası hazırlanan iftar yemeğine geçildi. DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamada, “Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi olarak uzun bir aradan sonra yüz yüze 50. Meclis toplantısını gerçekleştirdik. Pandemi sonrası bu günleri özlemişiz. Bir arada olmak çok güzel. Güzel bir toplantısının ardından, Ramazan ayımızı da idrak ettiğimiz bu özel günlerde iftar ile bir araya geldik. Allah kabul etsin. Bayrama da az kaldı, şimdiden hayırlı bayramlar dilerken, her zorluğa rağmen iyi bir sezon diliyorum” diye konuştu.