OLYMPOS TELEFERİK İLE ‘MEET THE ZEUS’ HEYECANI YAŞADILAR

Antalya’nın alternatif turizmdeki en önemli noktalarından birisi olan Olympos Teleferik, zirvede düzenlediği farklı etkinlikler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

OLYMPOS TELEFERİK İLE ‘MEET THE ZEUS’ HEYECANI YAŞADILAR

Bulutların arasında, gün batımı ile başlayan ve gece 12:00’a kadar süren ‘Meet The Zeus’ etkinliğinde bin 200 müziksever zirvede buluştu.Olympos Teleferik’in heyecan dolu yolculuğu ile zirveye çıkanlar, mitolojide tanrılar dağı olarak bilinen ve 2365 mt.de yer alan Tahtalı Dağı’nda unutulmaz bir gece yaşadılar.

Biletleri çok kısa sürede kapış kapış satılan etkinlik büyük ilgi görürken, Tahtalı Dağının zirvesi de farklı bir etkinliğe imza atmış oldu.

Olympos Teleferik Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Koyuncu yaptığı açıklamasında,” Bir ay önce başlattığımız ‘Meet The Zeus’ etkinliği projemizi hayat geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Yıllardır gerçekleştirmek istediğimiz bir projeydi. Sıcaklık aşağıda 40, zirvede 10 dereceydi. Bu rakımda Türkiye’de ilk defa yapılan bir organizasyon oldu. Günbatımı ile birlikte saat 18.00’den gece 12.00’ye kadar bin 200 misafirimizi 2365 mt.de zirvede tesisimizde ağırladık. Etkinliğimize ilgi büyük oldu. Zirvede gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

Antalya’nın en yüksek noktası Olympos Teleferik’te, elektronik müzikseverler ‘Meet The Zeus’ etkinliğinde bol bol eğlenirken, alınan güvenlik de gözlerden kaçmadı.