NG SAPANCA’YA YEŞİL YILDIZ KALİTE BELGESİ

Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazandı. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alan NG Sapanca Wellness & Convention, Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli oldu.

Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazanarak bir başarıya daha imza attı. Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız alarak kalite belgesi sayısını 8’e yükseltti.

Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli olan NG Sapanca, yemyeşil doğası, yürüyüş parkurları, sağlıklı yiyecekleri ve spa merkezinde uygulanan masaj ve bakım kürleri ile konuklarına huzurlu ve keyifli bir tatil vaat ediyor.

Yeşil Yıldız kalite belgesini almaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, NG Sapanca’nın 8 kalite belgesine sahip tek otel olmanın verdiği motivasyonla ve sürdürülebilir turizm hedefiyle konuklarına en iyi hizmeti vermeye devam edeceğini ifade etti.