NG PHASELIS BAY HER ANI ANIYA DÖNÜŞEN AYRICALIKLAR DÜNYASINI REKLAM FİLMİNE TAŞIDI

“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla Nisan 2021’den itibaren modern gezginlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanan NG Phaselis Bay, reklam filmiyle de bu iddiasını destekliyor.

NG PHASELIS BAY HER ANI ANIYA DÖNÜŞEN AYRICALIKLAR DÜNYASINI REKLAM FİLMİNE TAŞIDI

İzleyenleri otelin ayrıcalıklarla dolu dünyasına yolculuğa çıkaran film, NG Phaselis Bay'de yaşanabilecek eşsiz anlara ilişkin merak uyandırıcı ipuçları veriliyor.

“See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganını taşıyan reklam filmi, sosyal medyada yayınlandığı andan itibaren kısa sürede 7,2 milyon görüntülenmeye ulaştı. Film özellikle, NG Phaselis Bay'de zamanın adeta durduğunu hissettiren müziğiyle birbirinden güzel yorumlar aldı. Otelin özel koyunda ve odalarında çekilen renkli görüntülerden oluşan reklam filmi, ailecek tatil yapmanın keyfini ekrana taşıyarak, modern gezginleri her anı anıya dönüşen bir tatil deneyimine davet ediyor.

NG Phaselis Bay’e özel hazırlanan müzik İngiltere’den

60 kişilik özel bir ekiple hazırlanan reklam filmi çekiminde otelin örnek odaları kullanıldı. Filmin parti sahnesi için otel içerisinde mekân düzenlemesi yapıldı. Sahil sahneleri ise otelin büyülü bir doğa manzarasına sahip olan Beluga Koyu’nda çekildi. Otelin sloganı ile aynı ismi taşıyan reklam müziği, "See, Feel, Love", İngiltere’de Jonathan Ross tarafından NG Phaselis Bay'e özel olarak bestelendi.

1962 model Mercedes SL 190 Nafi Güral’ın özel koleksiyonundan

Nafi Güral’ın klasik otomobil koleksiyonunun değerli bir parçası olan 1962 model Mercedes SL 190, NG Phaselis Bay’in reklam filminde kullanıldı. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan bu özel araç, NG Müze’de sergileniyor ve otomobil tutkunlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor.