MP HOTELS 'MUTLULUK YÜKLENİYOR' YAZA MERHABA DEDİ

Design Plus Seya Beach Hotel, Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa ve Bodrum’un en eşsiz plajlarından birine sahip Kairaba Bodrum Imperial sezona hazırlandı.

MP HOTELS 'MUTLULUK YÜKLENİYOR' YAZA MERHABA DEDİ

Münih merkezli uluslararası otel zincirinin Alaçatı ve Bodrum’daki otelleri misafirlerine “merhaba” dedi.

Alaçatı’nın en özel plajları, sörf ve eğlence merkezlerinin hemen kalbinde konumlanmış Design Plus Seya Beach Hotel, Kairaba Alaçatı Beach Resort & Spa ve Bodrum’un en eşsiz plajlarından birine sahip Kairaba Bodrum Imperial ile 2021 yaz sezonunda misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatmak için tüm ekibiyle hazır.Haziran ayı itibarıyla Türkiye’deki 14 otelini de açmaya devam edecek olan grup, misafirlerine yeni deneyimler sunarken, kişiye özel hizmetleri ile ön plana çıkacak.

HEDEFİMİZ MUTLULUK YAŞATMAK

Sezon hakkında bir açıklama yapan MP Hotels Türkiye CEO’su Murat Oldaç; 2021 yaz sezonuna pozitif bir enerjiyle hızlı bir giriş yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “Her sezon olduğu gibi bu sezonda da çok değerli misafirlerimizi ağırlayacağımızdan dolayı heyecanlıyız. Bu sezon sloganımızı ‘Mutluluk Yükleniyor’ olarak belirledik. Bütün çabamız ve arzumuz, tüm misafirlerimizin tatillerini huzur içinde geçirip çok mutlu anılarla evlerine dönmeleridir. Koşulsuz misafir memnuniyeti için hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz.”