MORAL VE MOTİVASYON TURU

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Club Hotel Phaselis Rose çalışanları her yıl olduğu gibi bu yılda yat turunda bir araya geldiler. Düzenlenen moral ve motivasyon amaçlı yat turlarına katılanlar unutulmaz anlar yaşadılar.

MORAL VE MOTİVASYON TURU

Oldukça yoğun geçen sezonda üç ayrı yat turu düzenlenirken, 500 kişinin çalıştığı Club Hotel Phaselis Rose’de tüm çalışanlar düzenlenen bu yat turlarına katıldılar. Otelin iskelesinden yine otel tarafından hazırlanan erzaklar ile yola çıkan Club Hotel Phaselis Rose çalışanlarına Genel Müdür Şinasi Gürocak da eşlik ederken, gün boyunca devam eden turda denizden yararlanan Club Hotel Phaselis Rose çalışanları, Tekirova sahilleri, Çıralı, Olympos ve Kleopatra Koyu istikametinden geçerek otele geri döndüler.

Club Hotel Phaselis Rose Genel Müdürü Şinasi Gürocak, oldukça yoğun geçen bir sezon yaşadıklarını belirterek, personelin morali ve motivasyonu açısından bu etkinliklerin önemine dikkat çekti. Gürocak,” Her yıl olduğu gibi bu yılda otelimizde görev yapan 500 çalışanımıza moral ve motivasyon sağlamak amacıyla yat turları düzenledik. İki gündüz ve bir de gece turu ile tüm çalışmalarımızın bu turdan yararlanmasını sağladık. Tur boyunca onların en iyi şekilde rahat etmeleri açısından her şeyi düşündük. Otelimizde misafir memnuiyeti oldukça yüksek ve bu konuda çok kez ödüller alıyoruz. Bu ödüllerin alınmasında çalışanlarımızın büyük emekleri var. Onları bu etkirliklerde mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.