MEHMET ZEKİ ÜNAL 'MİSAFİRLERİMİZİN MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ!'

Halil ÖNCÜ - Antalya Okurcalar Mahallesi’nde yer alan ve yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Mylome Luxury Hotel & Resort, ödüllü mimari yapısı ve misafir memnuniyeti ile dikkat çekiyor.

MEHMET ZEKİ ÜNAL 'MİSAFİRLERİMİZİN MUTLULUĞU ÖNCELİĞİMİZ!'

Alanya Bölgesinde son derece lux bir hizmet sunan Mylome Luxury Hotel & Resort’un deneyimli Genel Müdürü Mehmet Zeki Ünal’dan dinledik.

Muhteşem bir mimari!

“Otelimiz 60 dönüm üzerinde kurulmuş olup, bin 200 yatağa sahip. Otelimizin en büyük özelliğini mimari yapısı oluşturuyor. Öncelikle otelimizin bir mimari ödülü olduğunu söylemek isterim. Bu otelde konaklayan misafirlerin rahat edebilmesi için her türlü imkanın sunulmasına uygun bir otel yapıldı. Nedir bu derseniz, misafirlerimiz, çocukların, gençlerin, orta yaşlıların, olgun insanların çok rahat edebileceği ve iyi ki bu otele gelmişiz, iyi ki bu otelde bu sene kalmışız diyebilecekler. Peki neden böyle söyleyecekler dersiniz? Öncelikle her kesime hitap edebilecek havuzlarımız bulunmakta. Otelimizde toplan 6 tane açık havuz bulunmakta, bunlardan sessizlik isteyebileceklerin, 18 yaş üstü insanların kullanabileceği, çocukların gençlerin hep birlikte kullanabilecekleri havuz, animasyon ekipleri ile birlikte eğlenmek isteyenlerin havuzumuz, kaydırakların bulunduğu havuz gibi çeşitli bölümlerden oluşmaktadır.”

7.kata kadar odalara özel havuz!

“ Odalarımız tüm teknolojik imkanlar kullanılarak dizayn edilmiştir. Odalarımızda IP TV’lerimiz olup sınırsız kanallar bulunmakta. Ayrıca misafirlerimizin TV’lerimizde internet üzerinden kullanma şansları var. Odalarımızın tüm kapıları yanmaz kapılardır. Yataklarımız, özel uyku yataklarıdır. Ayrıca bu otelin en büyük özelliklerinden birisi de odanızın balkonundan 7.kat dahi olsa kendinize özel havuza girmenizdir. Bizdeki havuzlu odalar otelimizin 7.kata kadar bu odalarımız otelimizin % 30’unu kaplamaktadır. Yani 7.katta dahi olsanız odanızın balkonundan havuza girebilirisiniz.”

Otelimize gelen misafirlerimizi mutlu misafirler, konsepti ile ağırlıyoruz!

“24 saat yiyecek içecek servisimiz var. Bir bölüm kapandığı zaman hemen onun yerine diğer bölüm açılmaktadır. Otelimize gelen misafirlerimizi mutlu misafirler, konsepti ile ağırlıyoruz. Misafirlerimizin isteklerini yerine getirebilmek için tüm personelimiz ile elimizden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Ve misafirlerimizin otelimizden mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlıyoruz. Ama yetişkinlerin, ebeveynlerin mutlu olmasından çok çocukların mutlu olmasına özen gösteriyoruz. Onlar mutlu olunca inanınki, ebeveynler çok daha fazla mutlu oluyor.”

Eğlence ile ön plana çıkıyor!

“Bunların yanında eğlencelerimiz ile de ön plana çıkıyoruz. Gündüz ve akşam showları ile animasyonları ile partileri ile canlı müzikleri ile misafirlerinizi karşılıyoruz. Her gün ayrı bir program, ayrı bir eğlence ve aksiyon misafirlerimizi bekliyor. 20 kişilik animasyon ekibimiz ile misafirlerimizi kucaklıyoruz. Otelimizin diğer bir özelliği de deniz kısmımız. Bu koy tamamen misafirlerimize ayrılmış bir koydan oluşuyor. Hem kumsaldan, hem de iskelemizden denize girebileceğiniz çok rahat yüzebilecekleri bir koya sahibiz.”