MARKA DEĞERİMİZİN ARKASINDA DURMAMIZ LAZIM



Marka değerimizin arkasında durmamız lazım. Hizmetlerimizden ve  kalitemizden ödün vermeden, personel sayımızdan ödün vermeden, tesislerimizin yaşayabilirliliğini sağlamamız lazım” dedi.



Bu sene de eğer uçak krizinin yaşandığı sezon devam etmiş olsaydı, Antalya bölgesinde tabiri caizse in cin top oynuyor olurdu!

2017 sezonunda turizmin, hep fiyat endeksli olduğuna dikkat çeken Kadir Bilici, “  Fiyat verdiğiniz sürece doluluk var, vermediğiniz zamanda acenteler arayıp sormaz oldu. Şu anda geçici bir doluluk var. Bugüne kadar doluluklarımız iyiydi. Ama bundan sonra doluluklar konusunda kafamızda soru işaretleri var. Önümüzü pek göremiyoruz.  Verdiğimiz fiyatlar, kontrat fiyatlarının % 50 daha düşük seviyelerde. Acentelerin isteği bu yönde. 2016 uçak krizinin son bulması ile turizm pozitif anlamda bir ivme kazandı. Geçen yıla göre çok ciddi bir artış söz konusu. Bu sene de eğer uçak krizinin yaşandığı sezon devam etmiş olsaydı, Antalya bölgesinde tabiri caizse in cin top oynuyor olurdu. Ruslarla birlikte bir doluluk yakalamış bulunmaktayız.  Her ne kadar fiyatların düştüğü konusunda şikâyet etsek de, turizmin devamlılığını sağladığı için Ruslara teşekkür etmemiz lazım” dedi.



Akvaryum gibi denizimiz çok temiz!

Genel Müdür Kadir Bilici, Kilikya Resort Hotel hakkında bilgi, “ Otelimiz 228 oda ve 22 dönüm arazi üzerinde kurulu. Yaklaşık 150 mt. Sahilimiz var. Robinson Club ile yan yanayız. Akvaryum gibi denizimiz çok temiz. Sahilimiz çakıl taşları ile göz kamaştırıyor. Ultra her şey dahil sistemi ile çok sayıda aktivite otelimizde yer alıyor. Çamyuva’da yer alan aile tesisimize gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum” diye konuştu.