MARATON FUARI 17BURADA AVM’DE BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

MARATON FUARI 17BURADA AVM’DE BÜYÜK İLGİ ÇEKTİ

Turkcell Gelibolu Maratonu Fuarı Çanakkale’ye büyük bir renk getirdi.İZLEYİN!...

Maratona yaklaşık 10 bin kişinin katılması beklenirken, düzenlenen Maraton Fuarı, bu yıl 17burda AVM’de gerçekleştirildi. Maratona katılan sporcular yarış kitlerini Maraton Fuarında kurulan stantlardan temin ettiler. Turkcell Gelibolu Maratonu, ‘Barış için Koşuyoruz’ sloganıyla 1 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.



Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Turkcell Gelibolu Maratonu Organizasyon Komite Üyesi Armağan Aydeğer şu açıklamalarda bulundu:

“ Bu yıl üç gün süren Turkcell Gelibolu Maratonu Fuarımız her yıl olduğu gibi bu yılda büyük ilgi gördü. Fuar boyunca  çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaptık. Pamela Konseri ile bu yılki Maratonumuzun fuarını da tamamlamış olacağız. Maratonumuz bu yıl 3.yılını kutluyor. 10 Bine yakın katılım var. Maratonumuz 1 Ekim Pazar Günü düzenlenecek Gelibolu Maratonu ile son bulacak. Maratonumuzda 5 km.lik Halka koşumuz, 10 km, 21 km, 42 km. maraton koşumuz yer alacak. Gelibolu Yarımadası’nda sabah 07.00’den itibaren Tarihi Morto koyunda tüm maratona katılacaklar ile birlikte bir araya geleceğiz ve 102 yıl önce 18 milletin göğüs göğse savaştığı Gelibolu’da dünyaya çok özel bir barış mesajı vereceğiz. Maratonumuz geldiği bu üç yıl içerisinde Türkiye Atletizm Federasyonu büyük destekleriyle, Türkiye ve Avrupa Atletizm Takviminde, Avrupa’nın en iyi beş yol yarışından birisi olarak devam etmektedir ve yükselişini her yıl arttırmaktadır” dedi.





Turkcell Gelibolu Maratonu etkinlikleri kapsamında Pamela 17Burda AVM'de bir konser verdi. Konsere ilgi büyük oldu.İZLEYİN!..