MADONNA'NIN BALMUMU HEYLELİ GRAND HYATT İSTANBUL'DA

Grand Hyatt İstanbul ve Madame Tussauds Müzesi iş birliğinde “Pop Kraliçesi" olarak adlandırılan Madonna’nın balmumu heykeli 26 Temmuz tarihine kadar Grand Hyatt İstanbul Mezzanine katında sergileniyor.

MADONNA'NIN BALMUMU HEYLELİ GRAND HYATT İSTANBUL'DA

Ayrıca iş birliği kapsamında Grand Hyatt İstanbul misafirleri Madame Tussauds Müzesi’ni yüzde 25 indirimle ziyaret edebiliyor.

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul, dünyaca ünlü Balmumu heykel müzesi Madame Tussauds iş birliğinde pop müziğin kraliçesini ağırlıyor. Yüzlerce vücut ölçüsü ve fotoğraf çekiminin ardından oluşturulan Madonna’nın balmumu heykeli 26 Temmuz tarihine kadar Grand Hyatt Istanbul Mezzanine katında görülebilir. İş birliği kapsamında Grand Hyatt İstanbul misafirleri Madame Tussauds Müzesi’ni de yüzde 25 indirimle ziyaret edebiliyor.

Her detayı için ustalıkla çalışılan figür Madonna’nın en ikonik sahne kıyafetlerinden birini taşıyor. Uzun ömürlü kariyerinin sürekli kendini yeniden inşa etmesinde yattığını belirten Madonna 1980'lerden beri "Popun Kraliçesi" olarak anılıyor. Rolling Stone dergisinin hazırladığı "Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı" listesinde 36. sırada yer alan efsane şarkıcı aynı zamanda Guinness Dünya Rekorları tarafından tüm zamanların en çok satan kadın sanatçısı ilan edildi.