LOUIS KARAKÖY' DE YEPYENİ LEZZETLER

LOUIS KARAKÖY' DE YEPYENİ LEZZETLER
Melda Tuna’nın öncülüğünde hazırlanan yeni mönüsü ile misafirlerini ağırlamaya devam eden LOUIS, enfes tatların denenmemiş alternatiflerini tüm lezzetiyle bir arada sunarak, ardı arakası kesilmeyen yeniliklerin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

Yapmış olduğu gastronomik yolculuklara hız kesmeden devam eden Melda Tuna ve ekibinin hazırladığı, her damak zevkine hitap eden, seçkin tatlardan oluşan yeni mönü de, salatalardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden tatlılara ve muhteşem kokteyllere kadar yepyeni lezzetler yer alıyor. Burgeri farklı yemeyi severim derseniz, mekânın favori yemekleri arasında yer alan Ramen Burger, Röşti Burger ve Fondue Burger çeşitleri sizi lezzetin doruk noktasına ulaştıracak. Burgerlerin yanısıra; Dana Bresaola, Kontrifile ve Cedar Peynirli Pizzalar, Balkabağı Dolgulu Ravioli, Ördekli Kinoa, Virgin Tavuk, Karidesli Risotto, Levrek Provencela, Beyaz Çikolatalı Lava Kek ise denemeniz gereken yeni tatlar arasında!

Mekanın ruhunu oluşturan çizgiler ve renkler, bohem, dinamik, genç ve aynı zamanda kült bir ambiyans yaratıyor…

Karaköy’ ün sokak kültürüne ve mimarisine uygun bir yapıda bulunan LOUIS, sizlere hem şehrin içinde olmanın hem de İstanbul’ un otantik kültürünün tam ortasında yer almanın zevkini sunuyor. Karaköy’ün otantik ve bohem tarzına uyum gösteren mimari yapısı ve dekorasyonuyla göz dolduran LOUIS, eğlence severlerin alternatif kaçış noktası oluyor. Neşeli, dinamik genç bir ambiyans yaratmak için; geniş tahta masalar, siyah tuğlalar, her ay farklı sanatçıların, duvarları süslemiş olduğu eserler ile LOUIS farkını ortaya koyar nitelikte.

Müzik ve eğlencenin buluşma noktası LOUIS’ de, yeni lezzetler!

LOUIS, kaliteli müzik anlayışıyla beraber geçmişten günümüze dinlemekten zevk aldığınız parçaları eğlenceyle birleştirerek, farklı duruşuyla hayatınıza yeni bir enerji katıyor. Canlı müzik performansları ile günümüzün en çok beğenilen müzisyenleri haftanın belirli günlerinde harikalar yaratıyor.

Gündüz 09:00’ dan gece 01:00’ e kadar kapıları açık olan LOUIS, 23:00’ e kadar verdiği mutfak hizmeti, yemek servis kültürü, farklı ama samimi sunumları, otopark avantajı, iş çıkışları ve iş saatlerinde rahatça zaman geçirebileceğiniz ortamı ile sizleri bekliyor