LEVENT EROL: SEZONU GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA ERKEN AÇTIK!



Geçen seneye göre daha erken açtık tıklarını belirten Levent Erol, “  Bizim için umut verici bir sezona merhaba dedik. 1 Nisan itibarı ile tesisimizde misafirlerimizi başladık. Rezervasyonlarımız iyi geldi. Erken rezervasyonlarda da sevindirici bir durum var. 2014-2015 yıllarındaki yoğunluk olmasa da bu sene Almanlardan da geçen iki seneye göre bir artış var. Bu da bundan sonraki yıllar için bizi umutlandırıyor.Rus misafir sayımızda ciddi bir artış var. Bu pazardaki sevindirici olay ise onlarında erken geliyor olması. Eskiden bir mayıs gibi gelmeye başlarlarken, onlarda mart ve nisan aylarında gelmeye başladılar. Uçak koyuyorlar. Bu da bizim bir sonraki yıllar için daha verimli olacağının işareti olarak görülüyor. Rus pazarı dışında da diğer pazarlarda da sevindirici gelişmeler var. Bulgaristan, Baltık ülkeleri, Ukrayna, Hollanda, Fransa hatta İtalya.. Belki az bir şey ama kartopu gibi olduğuna inanıyorum bunun. Geçmişte bunları yaşadık. İnanıyorum ki bundan sonraki sezonlarda da bu başarıları sağlamaya devam edeceğiz”dedi.



Side Bölgesinin herkesin bildiği gibi Avrupa pazarının en eski destinasyonlarından bir tanesi. Olduğuna da dikkat çeken Genel Müdür Levent Erol, “ O yüzden Avrupalı artık buraya tekrar gelmeye başladı. Ve gelecektir de. Çünkü, O dönem gelenlerin ikinci hatta üçüncü kuşağı ile birlikte gelen misafirlerimiz var. Onların burada birçok anıları var. Hatta dün bir anımı paylaşayım. Bir misafirimiz geldi ve ben bundan 10 sene önce gelmiştim u otele dedi ve tekrar buraya geldiğini söyledi. Otelde ve bölgedeki değişikliğin asıl olduğunu çok merak ettiğini ifade etti. Bu arada o torunuyla birlikte gelmişti. Torunum 18 yaşında dedi. Turizm işte böyle bir şey. Belki reklam yapacağız ama en iyi reklam kulaktan kulağa, dilden dile anlatılan reklam”dedi.



Armas ailesi git gide büyüdüğünü de söyleyen Erol, Armas Hotels olarak Armas Bella Luna Oteli bünyelerine kattıklarını belirterek, “ 200 oda 400 yatak kapasitemiz var. Denize sıfır bir tesisiz. Side’nin en iyi mevkilerinden bir tanesi olan Kumköy’de hizmet veriyoruz. Biz buradayız, hazırız. Sadece biz değil aslında Türkiye hazır. Herkesi buraya bekliyoruz” diye konuştu.