KURBAN BAYRAMININ TERCİHİ GRAVEL HOTELS OLDU

Halil ÖNCÜ(KEMER) - Kurban Bayramı yoğunluğu Kemer’deki otellerde de hissedildi. Gravel Hotels tatilcilerin gözdesi olurken, bayram programları ile de dikkat çekti.

KURBAN BAYRAMININ TERCİHİ GRAVEL HOTELS OLDU

Bayram boyunca yerli turistin yoğun tercih sebebi olan Gravel Hotels 10 Ağustos tarihi itibarı ile Rusya’nın Charter uçuşlarını başlatması ile birlikte Rus misafirlerin de ilgi odağı olacak.

Kurban Bayramında Gravel Hotels’de sahne alan Antalya’nın yakından tanıdığı sanatçı Elnur muhteşem performansı ile tatilcileri coştururken, sahnede yaklaşık 2 saat kaldı.

Gravel Hotels Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen yaptığı açıklamasında Kurban Bayramını çok iyi geçirdiklerini belirterek “ Kurban Bayramımız, Türkiye’nin genelinde bulunan Covid-19 Pandemik ortamının tatil tüketimi yapan misafir üzerindeki olumsuz etkilerine rağmen Gravel Hotels’de oldukça başarılı geçti. Yaklaşık %70’lik doluluklara yaklaştık. Misafir memnuniyetinde de çok iyi oranları yakaladık. Bunun etkisi iyi bir eğlence aktivite programı yapmamız ile sağlandı. Özellikle Elnur verdiği konser ve performans ile misafirlerimizin tam not aldı. Misafirlerimiz bayram boyunca Gravel Hotels’de biriktirdikleri yoğun stresi atmış oldular” dedi.

Rusya’nın 10 Ağustos itibarı ile Antalya’ya Charter uçuşlarının başlatacak olmasını da değerlendiren Kurtuluş Gülşen “10 Ağustos’ta Charter uçuşlarının başlayacak olması çok ümit verici ve bizi heyecanlandırdı. Hali hazırda Covid-19 ile ilgili bütün önlemlerimiz hazır. Sosyal mesafe olsun, hijyen olsun özellikle gastronomi kısmında hazırlıklarımız bitti. Şu anda da zaten Güvenli Turizm sertifikamızı almış durumdayız. 10 Ağustos’taki misafirlerimizi heyecanla bekliyoruz. Rezervasyon akışımızı açıldığımız 3 Temmuz’dan bu yana ağırlıklı Türk misafirlerimi oluşturuyordu. 10 Ağustos’ta Rsuya’dan Caharter seferleirnin açılacak olmasını heyecanı ile yavaş yavaş bu doluluk Rus misafirlerimizin daha çok artışı ile devam edecek. Bu da çok ümit verici. İyi olacak” dedi.
Kemer’in Türk turizminde önemli bir destinasyon olduğuna da dikkat çeken Gravel Hotels Genel Müdürü Kurtuluş Gülşen “ Kemer’in var olan Turizm değeri özellikle Covid-19 sürecinde daha çok öne çıktı. Hakikatten Rus pazarında Kemer çok değerli. Var olan değeri de Rus pazarındaki rol alan Büyük tur operatörlerinin gözünde, Rus tatil tüketicisin gözünde Kemer’in mevcut değeri çok çok daha öne çıktı. Kemer’in 1980’li yıllardan bu güne gelen süreçte gelişimini izlemiş ve müşahit olmuş bir otel yöneticisi olarak diyorum ki Kemer’in geleceği her zaman parlak. Her zaman daha iyi olacak”dedi.

Öncelikle Kemer’in marka değerini öne aldıklarını dile getiren Kurtuluş Gülşen, bölgeye ve esnaflara da katkı ağlamak amacında olduklarını belirtirken, “ Gravel Hotels olarak sezonun çok öncesinde otelimizi açmış olmamızın tabiî ki sadece biz değil Kemer esnafı da faydasını gördü. Çünkü misafirlerimiz buradaki boş zamanlarında Kemer’in önemli yerlerini ziyaret ettiler. Eminim ki Kemer esnafımızda bundan faydalandı. Kemer’in marka değerini her zaman öne alıyoruz. Sadece Gravel Hotels ya da oteller değil, Kemer’in öne çıkan marka değerini de özellikle esnaf kardeşlerimizi desteklemek adına her zaman öne çıkarıyoruz. Bu çok önemli. Kemer’in tamamında bir bütün olarak görüyoruz. Sadece oteller değil aynı zamanda buradaki ticari yapılar, misafir beklentilerini de sağlayan esnaf kardeşlerimiz de bizim için çok önemli” diye konuştu.