KÜÇÜKKUYA’YA ULUSLARARASI ÖDÜL

Küçükkuyu’ya bir uluslararası ödül daha.

KÜÇÜKKUYA’YA ULUSLARARASI ÖDÜL

Çanakkale’nin turistlik Küçükkuyu beldesinde turizm faaliyetlerine İlyada Tur markasıyla devam eden Yasin Yıldız, Amerika'da 1990 yılında kurulan, 206 ülkede üyesi olan, 55 ayrı destinasyonda temsilci başkanı bulunan, Dünya'nın en geniş kapsamlı Uluslararası Ekoturizm derneğinin düzenlediği Ekoturizm ödülünü, 30'a yakın büyükelçi, 1000'e yakın Ekoturizm profesyonelleri, yurt içi ve yurt dışı medya mensuplarının, Dünyaca ünlü sosyal medya fenomenlerinin ve özel davetlilerin katılacağı, ödül töreninde ödülü almaya hak kazandı.

Yasin Yıldız, İlyada Tur markasıyla 100'e yakın ülkeden 1000'e yakın aday içerisinden Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri'nin "Best Eco-Friendly Organizing Company" kategorisinde yapılan oylama sonunda 1. Sırada tamamlayarak ödülü Çanakkale’ye getirmeye hak kazandı.

Yasin Yıldız açıklamasında; “Geldiğimiz süreçte bacasız ekonomimiz olan Turizme yapabildiğimiz her katkının A’dan Z’ye değerli olduğunu biliyor ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız bölgemizi daha iyi tanıtabilmek ve marketing adına bir nebze katkı sağlamak.Bu yıl Tokat ilinde muhteşem bir etkinlik olacak 30’a yakın büyükelçi ve 1000’e yakın Turizm Profesyonelinin bulunduğu bir ortamda ödülü almak için sabırsızlanıyoruz. Umudumuzu 2022 sezonu ile birlikte almış olduğumuz ödülün yansımalarını bölgemizde daha iyi hissetmek. Bu noktada çalışmalarımıza tüm turizm paydaşlarımızla kaldığımız yeren var gücümüzle devam ediyor olacağız” dedi.