KOZMETİK SEKTÖRÜ ANTALYA'DA BULUŞUYOR

“Kozmetik Ürünlerin Güvenliği” ana temalı kongre; Kimyagerler Derneği Başkanı Prof. Dr. Çetin Güler ve Organizasyon Komitesi Başkanı Kimyager Levent Kahrıman’ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Sağlık Bakanlığı ve Ekonomi Bakanlığından konu ile ilgili uzmanlar, sektörde kullanılan en yeni bilgileri ve güncel gelişmeleri izleyenlere aktarabilmek için Üniversitelerin Kimya, Kimya Mühendisliği, Biyoloji, Biyokimya Bölümleri ile Eczacılık ve Tıp Fakültelerinden değerli bilim  insanları ve kozmetik sektöründen değerli uzmanlar yer alacak. Kozmetik Yasaları, Kozmetik alanında Ar-Ge ve İnovasyon, Kozmetik Hammaddeleri, Kozmetik Ürün Formülasyonları, Kozmetik Ürünlerinde Standardizasyonlar oturumlarının yapılacağı kongre, 700’ü aşkın katılımcı tarafından izlenecek.

Kongrenin geleneksel ana sponsorlarından MG Gülçiçek’in Kimyagerler Derneği ile beraber organize ettiği açılış kokteyli, 14 Şubat Cuma günü saat 20:00’de başlayacak.

Kongrenin ikinci günü, 15 Şubat 2014 saat 14:15’te yapılacak olan ‘’Kozmetik Hammaddeleri ve Ürün Formülasyonu’’ oturumunda; MG Gülçiçek Yüksek Kimyageri Yeşim Çat, “Doğal Hammaddelerin Ayrıştırma Yöntemleri” başlıklı sunumunu kongre izleyicileri ile paylaşacak.

Kongre süresince, fuaye alanında yer alacak olan MG Gülçiçek standında, MG Gülçiçek Ailesi konukları ağırlayacaktır.