KÖY KAHVALTISININ ADRESİ: MEYDAN RESTAURANT!..

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Antalya’ya 60 km. Kemer’e ise 15 km. mesafede bulunan Meydan Restaurant Köy Kahvaltısı için aranılan mekanların başında yer alıyor. 15 yıldan bu yana Tekirova’lı Cemil Uygun’un işlettiği Meydan Restaurant Köy kahvaltısı yanında Yerli ve yancı turistler ile acentelere, serviste deneyimli ve tecrübeli elemanları ile hizmet veriyor.

KÖY KAHVALTISININ ADRESİ: MEYDAN RESTAURANT!..

Meydan Restaurant 10 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. İçerisinden Yarıkpınar Deresinin geçtiği mekan toplamda kapalı 200 kişilik, açıkta da 800 kişilik bir alana sahip. Mekan saat 07.00 itibarı ile açılırken, gece misafir durumuna göre 12.00 de kapanıyor.Köy Kahvaltısı için burasını tercih edenler oldukça zengin bir menü ile karşılılaşıyorlar. İster dere kenarında serin bir ortamda özel hazırlanmış ahşap masalarda isterlerse de kapalı mekanda kahvaltılarını yapabiliyorlar.

Meydan Restaurantı Köy kahvaltısı adına diğer yerlerden ayıran en önemli özellik ise menüsün geniş ve organik olması. Menüde neler var diyecek olursanız şöyle sıralayabilirim:

18 Çeşit Kahvaltı ürünü masanıza geliyor. Bunlar; 3 çeşit Peynir, 3 çeşit reçel, 2 çeşit Zeytin, Tereyağı, Bal,Tahin,Pekmez,Ceviz, Kuru Kayısı, Söğüş, Sahanda Yumurta ve kişi sayısına göre demlik..

Eğer istersiz ekstra olarak Menemen, Kavurmalı Yumurta, Mangal Sucuk, Şiş Ciğer, Avcı ve Sigara Böreği, Karışık Kızartma, Cips, Omlet, Portakal suyu da isteyebilirsiniz.
Kahvaltınızı yaparken, deredeki balıkların yanında ördek ve kazlarla da karşılaşabilirsiniz. Ayrıca mekanda bir de Tavuk Çiftliği mevcut. Tavus Kuşları da gelenlerin fotoğraf çektikleri yerler arasında.

Antalya Kumluca Karayolu üzerinde bulunan Meydan Restaurant’ın önü Otopark için oldukça uygun. Ayrıca ücretsiz Wi-Fi den yararlanabilirsiniz.

Meydan Restaurant Sahibi Cemil Uygun yaptığı açıklamada, “ 15 yıldır burada kaliteli ürünlerimiz ile kaliteli bir hizmet veriyoruz. Özellikle Köy kahvaltımız vazgeçilmezler arasında. Tercih edilmemiz de bunu gösteriyor. Özellikle hafta sonları yoğun ilgi görüyoruz. Herkesi bekliyoruz”diye konuştu.

MEYDAN RESTAURANT
Antalya Kumluca Karoyolu Üzeri
Tekirova Kavşağı 3km. İlerisi (Solda)
Kemer-Tekirova-ANTALYA
Rezervasyon Tel: 0 532 353 13 24 – 0 534 350 69 80