KETOB'DAN BAŞKAN TOPALOĞLU'NA ZİYARET

KETOB Başkanı Şener Gürler ile birlik yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, 15 Nisan’da başlayan yeni turizm sezonu hakkında görüş alış verişinde bulundular.

KETOB'DAN BAŞKAN TOPALOĞLU'NA ZİYARET

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu; Kemer Turistik ve Otelciler ve İşletmeciler Birliği(KETOB) Başkanı Şener Gürler, Başkan Yardımcıları Tayyar Gül ve Şinasi Gürocak, Yönetim Kurulu Üyeleri Revza Bayer, Selçuk Akıltopu, Levent Toper, Günaydın Atar, Murat Ay ve Umut Uysal ile Yönetim Kurulu Temsilcisi Ayşegül Uçar’ı makamında kabul etti.

KETOB Başkanı Şener Gürler, başkanlık görevine seçilmesinden dolayı Başkan Topaloğlu’nu tebrik etti ve başarılar diledi. Yeni başlayan turizm sezonunun Kemer’e ve tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyen Gürler, turizmin daha ileriye gitmesi için yerel yönetimlerle ve turizmcilerin işbirliğinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Kemerli turizmcilere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer turizmini daha ileri götürmek ve ilçenin tanıtımını daha etkin bir şekilde yapmak için çalışacağız. Turizmcilerimiz ile her zaman görüş alış verişinde bulunmaya hazırız” şeklinde konuştu.