KETAV AYLIK TOPLANTISI YAPILDI

Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı’nın (KETAV) aylık toplantısı, KETAV Başkanı ve Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

KETAV AYLIK TOPLANTISI YAPILDI

Göynük Mahallesi’ndeki Ulusoy Otel’de yapılan toplantıya, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı ve KETAV üyesi Osman Ayık ile KETAV’ın diğer üyeleri katıldı.Daha çok Kemer ve bölgesinin tanıtımına katkı sağlayacak konular üzerinde konuşulan toplantıda, 2020 Hamburg ve Münih fuarlarına katılım konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

EMİTT İstanbul Fuarı’nda stant tasarımı konusu üzerine de konuşan KETAV Başkanı Topaloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, fuara katılım sağlanması konusunda fikir birliğine vardı.Tanıtım materyalleri ve promosyon malzemeleri konusunda ise tanıtım çalışmalarının hızlandırılmasına karar verildi.

Toplantı sonrası açıklama yapan KETAV ve Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, toplantıda daha çok tanıtım konuları üzerinde durduklarını söyledi.Kemer’in tanıtım açısından bazı eksikleri olduğunu bildiklerini belirten Topaloğlu, “Eksiklerimizi görüp bunlar üzerinde çalışıyoruz. Daha iyi neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Şu ana kadar yaptığımız organizasyonlar çok başarılı oldu ve alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da en iyisini yapmaya çalışacağız.” diye konuştu.