KEMER İÇİN BİR FİKRİNİZ Mİ VAR?

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - KEMİAD ( Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği ) yeni projesi olan ve Kemer’e katkı sunmayı planladığı “ Kemer için bir fikrim var!” projesini hayat geçirdi.

KEMER İÇİN BİR FİKRİNİZ Mİ VAR?

Düzenlenen lansman toplantısında KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra, Projenin seçici kurul üyeleri, sponsorlar ile birlikte projeyi destekleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yer aldı.

Başvuruların 28 Şubat'a kadar devam edeceği yarışma kapsamında, Kemer'e katkı sağlayacağını düşünen herkes projelerini kemericinbirfikrimvar.com adresinden sunabilecek. Yarışma kapsamında seçilecek en iyi 5 proje sahibine çeşitli ödüller verilecek.

Kemer için bir fikri olan herkesi düşüncelerini paylaşmaya davet ediyoruz!

KEMİAD ( Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği ) Başkanı Rıza Sönmez, projeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yarışma ile Kemer için bir fikri olan  herkesi düşüncelerini paylaşmaya davet eden Başkan Sönmez “ Bir fikir yarışması olan, Kemericinbirfikrimvar.com sayfamızı tanıtıp bugün yarışmayı başlatıyoruz. Herkes dost meclislerinde Kemer ile ilgili bir fikir söylüyor. Bu fikirler ile ilgili olarak, sürekli bir yerlerde konuşuluyor. Konuşulduktan sonra da ortada kalıyor. Bizde bu fikirlerin havada kalmaması için, bu fikirlerin ilgili yerlere ulaştırılması için bir web sayfası oluşturduk. Aylardan beri bu sayfanın hazırlıklarını yaptık. Bu yarışmada dereceye girenleri belirlemek ve gelecek o fikirleri değerlendirecek olan 17 tane birbirinden özel jürimiz var” dedi.

Yarışmamızı başlattık!

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez “Yarışmamızı bugün itibarı ile başlatmış bulunuyoruz. 28 Şubat 2020 tarihine kadar Kemer ile ilgili bir fikrim var diyen arkadaşlarımız www.kemericinbirfikrimvar.com sayfamız üzerinden başvuru formuna görüşlerini aktarmalarını istiyoruz. 28 Şubat 2020 tarihine kadar yapılacak başvurular sonrasında jüri üyelerimizin titiz çalışmaları sonrasında elemeler yapılacak ve elemeleri geçen fikirler sayfamızda açıklanacak. 31 Mart 2020 tarihine kadar da ilk beşe giren başvurular ve projeler açıklanacak.  İlk beşte yer alan fikirlerden de dereceye girenleri belirleyeceğiz ve ödüllerini vereceğiz. Bu yarışmada spornsor olan ana sponsorumuz Olympos Teleferik’e ve Limak Limra Otel’e de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Projeyi destekliyoruz!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yaptığı açıklamasında, projeyi maddi manevi desteklediklerini söyleyerek “ Kemer Belediyesi olarak Maddi manevi bu projenin içindeyiz ve destekliyoruz. “Yarışma, Kemer için büyük katkı sağlayacaktır. Kemer için artık herkes elini taşın altına sokmaya başladı. Bu çok güzel bir durum. Biz, belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Olympos Teleferik olarak tabii ki burada olmalıydık!

Kemer’in simgelerinden Olympos Teleferik de bu projede sponsor olarak yer alarak destek verdi. Bu projede yer almaktan duyduklarını memnuniyeti dile getiren Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü “Kemer için yapılan çok güzel bir proje. Biz Kemer adına yapılan her güzel projeyi elimizden geldiğince destekliyoruz. Bu kadar özel ve güzel insanların bir arada olması ve fikir üretip bu tür projeler gerçekleştirmesi bölgemiz adına çok güzel bir durum oluşturuyor. Bu proje ile güzel şeylerin çıkacağına inanıyoruz. Olympos Teleferik olarak tabii ki burada olmalıydık” dedi.

Projede yer alan Jüri üyeleri de toplantı sonrası görüşlerini açıklayarak, Kemer adına fikir sahibi olanları bu projeye katkı sunmaya beklediklerini söylediler.


www.kemericinbirfikrim.com