KEMER'DE YAZA MERHABA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Halil ÖNCÜ (KEMER ) - Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) tarafından Kemer Belediyesi'nin destekleriyle her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenen Yaza Merhaba Şenliği Liman Caddesi'nden yürüyüşle başladı. Yürüyüşe Kemer protokolü, vatandaşlar, çocuklar, Rus, Alman, Norveç ve İsveçli turistlerin bulunduğu grup katıldı.

KEMER'DE YAZA MERHABA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Olbia Park'ta sona eren yürüyüşün ardından şenlik protokol konuşmaları ile başladı.

KETOB Başkanı Şener Gürler, her yıl olduğu gibi bu yılda şenlik havasında 2019 sezonuna merhaba dediklerini belirti. Gürler, " Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği tarafından Kemer Belediyesi işbirliği içerisinde düzenlediği bu sene 8.sini yaptığımız yaza merhaba şenliğinde destekleri ile otelcileri, otel misafirlerini, esnaf ve yerel halkımızı sezon öncesi bir araya getirdik. Burada bu şenliğimize katılanlara çok teşekkür ediyoruz. 2019 turizm sezonunda tüm işletmelerimize, turizmden ekmek yiyen herkese hayırlı sezonlar diliyorum" dedi.

Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer'in deniz,doğası, güneşi ile cennet gibi bir yer olduğunu belirterek, "Uzaktan, dünyanın dört bir yanında Kemer’i tercih eden misafirlerimize Kemer'e hoş geldiniz diyorum. Umarım Kemer'de beklentilerinize ulaşırsınız, umarım Kemer'de güzel bir tatil yapıp ayrılırsınız. Bu sene güzel bir yaza, güzel bir bahara hazırlandık.  İyi bir başlangıç yaptık. Hem Kemer’in merkezi hem de etrafında elimizden gelen desteği turizmcilere yaptık. KETOB yönetimine bu güzel başlangıç için teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da yeni sezonun hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Topaloğlu, " Yeni bir heyecan yeni bir sezon. Umarım her şey gönlünüzce olur. Güzel bir sezon geçirmenizi diliyorum. Kemerimize hayırlı olsun "dedi.

Konuşmaların ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen turizm konulu resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi ve sonrasında dans gösterileri sunuldu.

Renkli görüntülerin oluştuğu şenlik kapsamında Kemer'de yer alan bazı oteller hazırladıkları ikramları katılımcılara sundu.