KEMER’DE SANATÇILAR BİR ARAYA GELDİ

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği tarafından sanatçılar buluşması etkinliği düzenlendi.

KEMER’DE SANATÇILAR BİR ARAYA GELDİ

Toplam 16 yazar, 6 ressam ve 8 farklı kategoride sanatçının katıldığı etkinlik Kemer’e  büyük bir renk katarken, sanatçılar büyük ilgi gördü.

Kemer Shakespeare Kafede düzenlenen etkinliğe, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye meclis üyeleri Ferhan Fidan ve Hasan Ali Acar,  Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu Yöndem, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, siyasi parti temsilcileri ve sanatçılar katıldı.


Kemer’de sanatsal faaliyetlerin artırılması yönünde yapılan etkinlikte açıklamalarda bulunan  Belediye Başkanı Topaloğlu, etkinliğin Kemer’deki sanatsal faaliyetlerin artırılması yönünde çok olumlu olduğunu söyledi.
KEMİAD Başkanı Sönmez ise güzel bir etkinlik olduğunu belirterek, “Uzun süredir böyle bir proje düşünüyorduk. Bu projeyi pandemi  sonrası hayata geçirdik. Kemer’in değerlerini bir araya getirdik. Sanatçılarımız imza gününde eserlerini imzaladı. Vatandaşlarımızın da ilgisi büyük oldu. Kemer’de sanatsal faaliyetleri artırmak için güzel projelerimiz var. Bunları tek tek hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Etkinlikte birçok sanatçı kendi eserlerini sergiliyor ve konuklara eserleri hakkında bilgiler verdi. Kemer Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar yaptığı açıklamasında “ Ulu Önderimizin de dediği gibi Sanatsız kalan milletlerin hayat damarlarından birisi kopmuştur. Sanat her insanın hayatında önemli bir rol oynamaktadır. Kemer’de de böyle yaşayan sanatçılarımızın olması, bir araya getirilmesi açısından güzel bir organizasyon. Keşke her sene değil de her ay böyle bir organizasyon olsa. KEMİAD’a bu organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.