KEMER:ÇEVREYE DUYARLI BİR BELEDİYEYİZ!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediye ekipleri ve çevre dostları, Alacasu Koyu sahilinde temizlik yaptı.

KEMER:ÇEVREYE DUYARLI BİR BELEDİYEYİZ!

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Doğa Koruma Merkezi Vakfı gönüllüleri işbirliğince yapılan temizlik etkinliğine, Belediye Başkan Vekili Emrah Ayhan, Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ve çevre dostu vatandaşlar katıldı.Sahilde yapılan temizlik etkinliğinde vatandaşlara, evsel atıklar için mavi renkli çöp torbası, geri dönüşüme kazandırılan atıklar için de gri renkte çöp torbası verildi.

Halka ve Kemer'e gelen yerli ve yabancı misafirlere daha güzel bir Kemer sunabilmek için sahilde temizlik yapanlar, vatandaşlara da gerekli bilgilendirmelerde bulundu.Alacasu Koyu’na İzmir’den tatile gelen bir vatandaş, Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici ile sohbeti sırasında, koyda tuvalet ve duş kabini eksikliği olduğunu söyledi. Bilici ise cevap olarak “Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, bu konuyla yakından ilgileniyor. Burası Milli Parklara bağlı olduğu için tuvalet ve duş yeri yapımına izin verilmiyor. Ama başkanımızın girişimleriyle Antalya Valimiz Münir Karaloğlu öncülüğünde kuruldan karar çıktı ve bungalov tarzı bir tuvalet ile duş yeri yapılacak. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından halkımızın bu ihtiyacını gidermiş olacağız. Başkanımız Necati Topaloğlu, halkımız için elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecek.” dedi.

Başkan Vekili Ayhan ve Başkan Yardımcısı Bilici, daha sonra temizlik etkinliğine katılanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.