KEMER BELEDİYESİNİN CANKURTARANI HER DAİM GÖREV BAŞINDA

Kemer Belediyesi, denizden daha rahat faydalanabilmesi adına halkın güvenliği ve denize daha rahat ulaşması için gerekli bütün önlemleri alıyor.

KEMER BELEDİYESİNİN CANKURTARANI HER DAİM GÖREV BAŞINDA

Göreve gelir gelmez Kemer halkı için yapacağı hizmetlere hızlı bir giriş yapan Kemer Belediye BaşkanıNecati Topaloğlu, Mustafa Ertuğrul Aker (Olbia) Parkını eski kötü görüntüsünden arındırarak halk plajında yeni düzenlemeler yapmıştı.

BaşkanTopaloğlu, halkın daha refah ve modern bir ortamda ailesiyle vakit geçirebileceği ve denize rahatlıkla ulaşabileceği bir ortam oluşturmuştu.Parkın sahilinde bulunan ve belediyenin işlettiği Kemer halk plajında düzenlemeler yapıldıktan sonra daha geniş bir sahil ortamı sağlanarak vatandaşların ve ilçeye gelen yerli ve yabancı misafirlerin rahatlıkla denize ulaşması sağlandı.

Cankurtaranın da görev yaptığı belediyeye ait plajda, denize girenlerin can güvenliği açısından da önlem alınıyor.  Cankurtaran, görev yaptığı süre içerisinde sahilde olumsuz bir duruma adeta göz açtırmıyor.

Halkın en iyi şekilde tatilini geçirebilmesi için her türlü konforu, misafirperverliği gösterdiklerini ve güvenliği sağladıklarını belirten Topaloğlu, “Göreve geldiğimiz zaman Mustafa Ertuğrul Aker Parkının hali içler acısı haldeydi. Ekiplerimizle hızlı bir şekilde planlama yaparak buradaki parkı yeniden dizayn ettik. Eski kötü görüntüsünden arındırdık ve daha modern bir hale dönüştürdük. Vatandaşlarımız ile yerli ve yabancı misafirlerimiz İstedikleri zaman sahile rahatlıkla ulaşıyor ve gönül rahatlığı ile denize girebiliyor. Sahilde bulunan can kurtaranımız da sık sık devriye gezerek herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemeye çalışıyor ve can güvenliğini sağlamaya gayret gösteriyor. Halkımız için yaptığımız hizmetler artarak devam edecek. Kemer halkı bizi izlemeye devam etsin” diye konuştu.