KEMER AŞIĞI RUS, UÇUŞLARIN BAŞLAMASINI BEKLİYOR

Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - Rusya Kazan’da yaşayan ve her yıl tatilini Kemer’de geçiren Safiya Yumor , büyük bir heyecanla kendisi gibi milyonlarca Rus tatilcinin karantinanın kaldırılmasını ve uçuşların başlamasını beklediklerini söyledi.

KEMER AŞIĞI RUS, UÇUŞLARIN BAŞLAMASINI BEKLİYOR

Her yıl tatilini Kemer’de, Miranda Moral Hotel’de yapan ve Türkiye’de ve özellikle de Kemer’de tatil yapmaktan büyük bir keyif aldığını söyleyen Safiya , otel sahibi Nejdet Şeker’e Whatshup üzerinden gönderdiği mesajlar ile Kemer özlemini dile getirdi.

Rusya’da karantinanın devam ettiğini söyleyen Safiya Yumor , büyük bir özlemle pandemi sürecinin bitmesini ve sonrasında da Kemer’e gelmek istediklerini yazdı. Safiya  “ Şu anda Rusya’da karantina devam ediyor. Biz bu karantinanın bitmesini merakla bekliyoruz. Karantina bittiğinde uçağa binmek için sıraya geçeceğiz. Tatili özledik, Kemer’i özledik. Şu anda Misafirperver Türkiye’de dinlenmek işe yaramıyor. Uçaklar bizden uçmuyor” diye yazdı.

Safiya Yumor, Gönderdiği mesajlarında Rusya’da konu ile ilgili sosyal medyada esprili fotoğraflarında paylaşıldığını yazarken, uçağın üzerinde yığılmış Rus tatilcilerin yer aldığı bir fotoğrafı da yollayarak gülücükler ile Kemer’e selamlarını yolladı.