KARADENİZ TURLARI’NDA ERKEN REZERVASYON

Yeşile doyacağınız, doğa ile iç içe olacağınız ve yöresel lezzetlerin tadına bakabileceğiniz 2020 Karadeniz Turları’nda erken rezervasyon başladı!

KARADENİZ TURLARI’NDA ERKEN REZERVASYON

Üstelik kişi başı 500 TL’ye varan indirimler Karadeniz Turları’nda sizi bekliyor. Siz de #hadigidelim Karadeniz’e diyorsanız, hemen rezervasyon yaptırın ve Karadeniz’in tüm güzelliklerini bir arada yaşayın.

İşte Jolly Karadeniz turları ile görebileceğiniz yerler;

Trabzon’da Karadeniz’in meşhur gölü olan Uzungöl’ü keşfedecek, telkârileri yapımına tanık olacak, Sümela Manastırı’nı gezecek ve  çay fabrikasını ziyaret edip çay toplayacaksınız.

Gürcistan'ın güzel şehri Batum'u gezecek ve Batum’un ünlü Medea Heykeli’ni göreceksiniz

Rize’de kaplıcasıyla ünlü olan ‘Yaylaların Sultanı’ Ayder Yaylası’na çıkacak, Fırtına Deresi’nde rafting yapacak,  Gito Yaylası’nda gökyüzü salıncağına binecek, ballarıyla meşhur olan AnzerYaylaları'nı gezecek,  Pokut Yaylası’nda hayatınızda görmediğiniz bir manzaranın büyüsüne kapılacak ve Kaçkarların eşsiz güzelliği ve bol oksijeni içerisinde büyülü bir dünyaya tanık olacağınız Palovit Şelalesi’ni göreceksiniz.

Artvin’de 1900’lü yıllarda meydana gelen bir heyelan sonucu oluşan 1500m yükseklikteki Karagöl’e ve Doğu Karadeniz'in en büyük şelalelerinden birisi olan  Mençuna Şelalesi’ne hayran olacaksınız.

Yeşil ve mavinin birbirine karıştığı şehir Giresun’da Giresun Adası’nı ve Kümbet Yaylası’nı gezeceksiniz.

Karadeniz'in fındık cenneti Ordu'da teleferikle Boztepe'ye çıkacak ve muhteşem bir manzaraya tanık olacaksınız.

Batı Karadeniz’de UNESCO tarafından koruma altına alınan Safranbolu’yu ve Fatih Sultan Mehmet’in ‘Lala LalaÇeşm-i Cihan (Dünya’nın Gözü) bu mu ola?’ dediği ve hayranlığını ifade ettiği Uyuyan Prenses lakaplı Amasra’yı gezeceksiniz.

Vee,  Karadeniz turları ile birbirinden güzel lezzetleri tadacaksınız. Akçaabat’ta köfte, Hamsiköy’de sütlaç,  Safranbolu’nda safranlı lokum, Batum’da Gürcü Hinkali ( Gürcü mantısı ) ve Haçapuri (Gürcü pidesi), Çamlıhemşin’de muhlama (mıhlama), Laz böreği ve daha fazlasını yemeye hazır olun.