KAPADOKYA SİZİ ÇAĞIRIYOR…

Türkiye’nin doğası, tarihi, mimarisi ve kültürel zenginlikleri ile Kapadokya’nın cennet köşelerini keşfetmeye ne dersiniz?

KAPADOKYA SİZİ ÇAĞIRIYOR…

Attığınız her adım, gördüğünüz her manzarada heyecanlanacağınız bir tatil planlıyorsanız Jolly sizleri Kapadokya’ya davet ediyor. Gizemli hikayeleri, eşsiz deneyimleri ve göz alıcı motifleriyle Kapadokya sizleri bekliyor!

Uçan balonların üzerinden medeniyetin başkentini seyretmek isteyenlerin rotası olan Kapadokya’nın kendine has dokusunu hissedebilir, peri bacaları arasında ata binebilir ve ATV sürmeyi deneyebilirsiniz. Peri bacaları oluşumlarını yakından görebilir, yer altı şehirlerini ziyaret edebilir, çömlek atölyelerinde çömlek yapımını deneyimleyebilir; motifleriyle büyüleyen kilimler arasında kaybolabilir ve dahası Kapadokya’nın kendine özgü eğlencesini görebilir ve tadı damağınızda kalacak lezzetlerini tadına varabilirsiniz.

Tüm bu deneyimleri ve daha fazlasını istediğiniz zaman Jolly’nin Kişiye Özel Kapadokya Tatili Paketleriyle seçtiğiniz caveotelde 2 gece 3 gün konaklama 369 TL’den başlayan fiyatlarla deneyimleyebilirsiniz. Jolly’nin kişiye özel tatil paketleriyle belli bir plana bağlı kalmadan seçtiğiniz otelde konaklama seçeneği, belirlediğiniz günlerde günübirlik keşif turları, yine belirlediğiniz günlerde tatilinizi zenginleştirecek yöreye özgü aktiviteler ve dahası sizleri bekliyor.