ISTTA YÖNETİMİ OYA NARİN'İ ZİYARET ETTİ

İstanbul Turizm Derneği (ISTTA) Başkanı Yalçın Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin'i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

ISTTA YÖNETİMİ OYA NARİN'İ ZİYARET ETTİ

Göreve yeni gelen ISTTA Yönetimi yeni sezonda İstanbul turizminin gelişmesi için TTYD ile işbirliği içinde olacakları konusunda hemfikir oldular.

İstanbul bölgesine ilgiyi artırmak ve turizmde sürdürülebilir büyümeyi sağlamak amacıylahizmet veren İstanbul Turizm Derneği'nin yeni yönetimi, ilk resmi ziyaretini TTYD Başkanı Oya Narin ve yönetim kurulu üyeleriMehmet Erdoğan, Ece Tülbentçi Gürçay, Ayla Heyfegilile gerçekleştirdi. TTYD'nin genel merkezinde gerçekleşen toplantıya ISTTA Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aydın'ın yanı sıra yönetim kurulundan Eyüp Babür, Murtaza Kalender, Erol Turanlıoğlu ve İlter Ergenç katıldı.

Toplantıda ISTTA Yönetim Kurulu, TTYD Başkanı Oya Narin ile derneğin gelecek dönemlerindeki plan ve projelerini paylaştı. ISTTA Başkanı Yalçın Aydın, İstanbul'un marka değerine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, “İstanbul turizmine yönelik gerçekleştireceğimiz çalışmalarda her kuruluşla bir arada olmayı hedefliyoruz. TTYD ile bu anlamda işbirliği içinde olmak bizim için büyük önem taşıyor” dedi. TTYD Başkanı Oya Narin, ISTTA'da göreve gelen yeni yönetime başarılar dileyerek, İstanbul'a yapılacak hizmetlerde destek olacaklarının altını çizdi.