'INFLUENCER ACADEMY' PROGRAM BAŞVURULARI BAŞLADI

Turizm sektörü oyuncularından Tatilsepeti’nin influencer olmayı arzu edenlere sunduğu “Influencer Academy” başvuruları başladı.

'INFLUENCER ACADEMY' PROGRAM BAŞVURULARI BAŞLADI

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti’nin Şubat ayında başlatacağı “Influencer Academy” programı başvuruları başladı. Düzenleyeceği program ile seyahat etmeyi sevip kendini fotoğrafçılık, video ve blog yazarlığı gibi alanlarda yetiştirmek isteyenlere yaklaşık 4 ay sürecek bir eğitim sunan Tatilsepeti’nin başvuru sayfasına https://blog.tatilsepeti.com/influencer-academy/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.  ,

İletişim ve sosyal medya dünyası konusunda uzman farklı konuşmacıların, online ders anlatımları ile teori dersleri vereceği ve tecrübelerini aktaracağı Influencer Academy’de, katılımcılar her hafta eğitmenlerin sunumlarında paylaştıkları bilgilerden oluşan bir online sınava tabii tutulacak. Bu sınavlar sonucunda en başarılı olan 4 kişi, her ay konaklama ve ulaşım masrafları Tatilsepeti tarafından karşılanacak sürpriz rotalara seyahat ederek oluşturacağı içerikler ile teoride öğrendiği bilgileri pratiğe dökme fırsatı bulacak. Yaklaşık 4 ay sürecek eğitimi en başarılı şekilde tamamlayarak jüri tarafından seçilen 3 kişi, eğitim sonunda “Tatilsepeti Influencer”ı olmaya hakkı kazanacak.   

 

Sektörün profesyonellerinden eğitimleri alarak “Influencer Academy”nin bir parçası olmayı isteyen adaylar, konu hakkındaki tüm detayları Tatilsepeti web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından takip edebilecek.