İMEAK DTO MERKEZİNDE ANTALYA AĞIRLIĞI

DTO Antalya, İzmir, Bodrum, Marmaris ve Fethiye Şube başkanlarının dönüşümlü başkanlık yaptıkları gruba Şube Başkanı Ahmet Çetin başkan olarak seçildi.



Tecrübesi ve birikimiyle sorunların ivedi çözümüne katkı sağlayacak!

14,31,38,39,45,46 ve 48 Nolu Meslek Komitesi Başkanlarının üyesi olduğu toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran katılarak yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi. İMEAK DTO Başkanı Tamer Kıran, “Yönetim Kurulu danışmanı olarak atanan sayın Hüsnü Çöllü nün çalışmalara Yönetim Kurulu adına katılarak tecrübesi ve birikimiyle sorunların ivedi çözümüne katkı sağlayacağını düşünüyor, başarılar diliyorum” dedi.

Bakan Aslan'da katıldı

Önceki hafta düzenlenen İMEAK DTO Meclis Toplantısına Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan ve tüm Denizcilik Bürokratları da katılırken, toplantıda Deniz Turizmi sorunları konusunda Antalya DTO adına Yönetim Kurulu Danışmanı Hüsnü Çöllü bir sunum yaptı.



Konuşmalardan sonra konuşan Bakan Ahmet Arslan kürsüye gelerek yeni çalışma döneminde de her zaman olduğu gibi uyum ve iş birliği içerisinde çalışacaklarından hiçbir şüphesi olmadığı ifade ederek, yeni oluşan Meclise ve Yönetim Kuruluna başarılar diledi. Bakan Arslan Deniz Turizmi ile ilgili sorunları cevaplarken 2007-11 Yasama döneminde 23.Dönem Milletvekili Hüsnü Çöllü’nün parti farkı gözetmeksizin sektör adına özverili çalışmalarına değinerek kendisine teşekkür etti.