HYATT PARK'IN DOĞUŞ'TAN NUSRET'E SATIŞI ONAYLANDI

Doğuş Grubu bünyesindeki otellerden İstanbul Maçka'daki Hyatt Park'ın Nusret'e satışı Rekabet Kurulu tarafından onaylanması ile devir işlemi kesinleşti

HYATT PARK'IN DOĞUŞ'TAN NUSRET'E SATIŞI ONAYLANDI

Ferit Şahenk’in sahibi olduğu Doğuş Holding’in  içinde bulunduğu mali sıkıntı nedeniyle bünyesindeki otellerder sattıklarına bir daha eklendi.İstanbul Maçka’daki Park Hyatt oteli Nusret Et’in sahibi Nusret Turizm’e satıldı.Rekabet Kurulu, Doğuş Holding’in kontrolünde bulunan Arena Otel aktifinde yer alan ve “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilen Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım tarafından devralınması işlemine izin verdi.Kararda şöyle denildi:

“Doğuş Holding A.Ş.'nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.aktifinde yer alan ve “Park Hyatt” adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verildi.

”Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in bir diğer ortağı Nusret Gökçe, Nusret Turizm Yatırım A.Ş.'yi kurarak inşaat ve turizm sektörüne adım atmıştı.( Kaynak:turizmgazetesi )