HİLTON'UN YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI

Hilton’un 450’nin üzerinde otelde geçerli ‘Yaz İndirimi’ kampanyası, tatilcilere yüzde 30’a varan tasarruf imkanı sunuyor.

HİLTON'UN YAZ İNDİRİMİ BAŞLADI

Hilton, yazın başlangıcını kutlamak için Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki otellerini içeren yaz kampanyasını başlatıyor ve tatilcilere dünyanın en popüler tatil yerlerinde yüzde 30'a varan indirim fırsatları sunuyor.

İhtiyacınız olan tatilin tam sırası!

Kampanyaya katılan 450’nin üzerinde otel seçeneğiyle tek yapmanız gereken nasıl bir tatile çıkmak istediğinizi belirlemek. İster bir ev tatili, ister Avrupa şehir turu olsun, ister bir ada kaçamağı ya da bir aile macerası olsun, son dakika yolcuları, dünyanın dört bir yanındaki en iyi otellerde en yüksek değeri elde ettiklerinden emin olmak için yaz kampanyasından yararlanabilirler. O ihtiyacınız olan yaz tatilinin tam sırası.

Tatil planı yapanlar, 19 Ağustos 2019 – 6 Ocak 2020 tarihleri arasında, Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton, Hampton by Hilton, Hilton Garden Inn, Curio Collection by Hilton, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, ve Conrad Hotels & Resorts gibi Hilton markalarının tüm portföyü kapsamında yaz indirimlerinden yararlanılabilir.