HALİL ÖNCÜ'DE LİSTEDE!

Antalya'da yaşayan 50 dijital Antalya'lı arasında Turizm Dosyası sahibi ve Editörü Halil Öncü'de yer aldı.

HALİL ÖNCÜ'DE LİSTEDE!

FullAntalya, geçtiğimiz yıllarda “Dijital Antalyalılar” başlığıyla hazırladığı yazıları ile sosyal medyada beğenerek, ilgiyle takip ettiği kullanıcıların kısa listesini hazırlayıp takipçileri haberdar ettti. İlk “Dijital Antalyalılar” yazısını 2013 yılında yayınlayan ekip, oldukça da ilgi çekerken yeni listeyi de 2021 yılında yayınladı. FulAntalya şunu açıkça hatırlatıyor " Bir kez daha hatırlatalım. Bu bir yarışma veya anket değil.Amacımız; önceliği Antalya olan, bu doğrultuda sosyal medyayı etkili kullanan, kent için beğendiğini de, eleştirisini de söylemekten çekinmeyen, tartışma etiğine uyan, gezen, yazan, paylaşan ve bunu yaparken de öne çıkan isimleri hem kamuoyuna tanıtmak, hem de iletişim kurmaya özendirici olmak. Biz bu sayede her yıl birçok yeni takip edilecek isimlere ulaşıyor, onları tanıyoruz"

Antalya'da yaşayan 50 dijital Antalya'lı arasında Turizm Dosyası sahibi ve Editörü Halil Öncü'de yer aldı. Öncü özellikle son dönem sektörde gerçekleştirdiği video haberler ile dikkat çekerken, sitede " Gazeteci Halil Öncü Turizm Dosyası haber sitesi ile bu yılda turizm sektörünün sesi olmaya devam etti. Paylaştığı video haberler ile sektör temsilcilerini kamuoyu ile buluşturuyor"ifadeleri yer aldı.

Dijital Antalyalılar listesi oluştururlurken; listede yer alan isimlerin takipçi sayıları, RT sayıları dikkate alınmadı. Antalya ile ilgili paylaşımları keyifle ve ilgiyle takip edilen, gözlemlerine önerilerine değer verilen kullanıcılar listelendi.

http://www.fullantalya.com/2020nin-50-dijital-antalyalisi/