HAKAN GIRIT'TEN YEPYENI SINGLE: 'FIRST MORNING LIGHT'

Girit Production &The Orchard işbirliği ile tüm digital platformlarda....

HAKAN GIRIT'TEN YEPYENI SINGLE: 'FIRST MORNING LIGHT'

Türk ve Amerikalı müzisyenlerin biraraya gelerek oluşturduğu parçanın prodüktörü Amerikalı film müzikleri yapımcısı,  DannyStimac.

Söz; Hakan Girit & Amanda Stimac tarafından yazıldı .Müzik; HakanGirit & Danny Stimac ve Barbaros Ali Kaynak tarafından birlikte yapıldı.

Konu ile ilgili görüşlerinş aldığımız Hakan Girirt  “ İstanbul- New York – Bodrum seyahatlerimde şekillenen yeni Single çalışmam “First Morning Light” Los Angeles’ta Bella Notte Production stüdyosun’da kaydedildi . Dostlarım Barbaros Ali Kaynak , Amanda Stimac ve Danny Stimac ’le birlikte parçayı oluşturduk. Parçanın fikir babası Barbaros Ali Kaynak, tüm etnik enstrümanları da çaldı. 2009- Rüzgar albümümün prodüktörlüğünü de yapan sevgili dostum Danny Stimac stüdyo ve ses kaydı dışında, Bas Gitar , Piano , Akustik Gitar çalarak back vocal yaptı. Davulu Portland’dan rüzgar hızıyla gelen Jordan Smallwood çaldı. Kimo Huybrechts , Hint Sitarı çalarak Hawaii’ den parçamıza renk kattı..Tüm ekibe ve bu parçayı birlikte yazdığım dostlarıma teşekkürlerimle. Ayrıca Klipte Oğlum EgeGirit gitar çaldı. Yine klipte yer alan Oyuncu;GözdeKırlangıç’a Keyboard sevgili aranjör dostum; Serhan İnan’a , Bas Gitar; Enes Külahçı’ya , Davulda; BarışOkutan’a sonsuzteşekkürler “dedi. Kapak Foto :GülsünArslan,  Kapak Grafik : Abdullah Güner’e ait”diye konuştu.

Klip yönetmeni; Gülsün Arslan ,Klip Cekim ; TuncayÖzdal …