HACI ÖMER ÖZKUL:BU YIL ÇOK İYİ, GÜMBÜR GÜMBÜR BİR SEZON BEKLİYORUZ!



Bu sezonun çok iyi bir sezon olacağını dile getiren Özkul, “Bu yıl çok iyi gümbür gümbür bir sezon bekliyoruz. İnanıyorum ki, her şey iyi olacak. Türk turizmi açısından bu yıl çok iyi bir sezon olacak” dedi.

Well being konsepti ile misafirlerimize sesleneceğiz!

Tesisi olarak bu kış döneminde yenilemeye gittiklerini belirten Özkul, “21 yıllık bir tesis olarak bu yıl yenilemeye gittik ve 320 odamızı yeniledik. Konuklarımız önceki gün otelimize giriş yapmaya başladı. Şu anda gelen misafirlerimiz otelimizden ve yenilenen odalarımızdan oldukça memnun kaldılar. Prince Grup olarak yeniliklerle bu yıl konuklarımızın karşısına çıkacağız. Misafirlerimizin geldiklerinde şaşıracakları yeniliklerimiz olacak. Well being konsepti ile misafirlerimize sesleneceğiz. Otelimizde 586 oda var. Yeni açılmamıza karşın şu anda 200’ü aşkın odamız dolmuş durumda. Ay sonuna kadar bu sayının 400 odaları bulmasını bekliyoruz. Aybaşı itibarıyla otelimiz full dolacak.  Konuklarımızın ilgili bizi mutlu ediyor” dedi.



Avrupalı Türkiye’ye dönüyor!

Genel Müdür Hacı Ömer Özkul, kış boyunca yoğun bir satış ve pazarlama çalışması yaptıklarını da belirtirken, Avrupalının da artık Türkiye’ye dönmeye başladığını söyledi. Özkul “ Bu anlamda satış ofisimiz adeta hiç durmadı. Bu yıl İskandinav ülkelerinden gelecek misafirlerimiz olacak. İlk gelen info gruplarımız çok olumlu feed back’ler ile ayrıldılar. Otelimizin son halini görünce satışlarını arttırarak gerçekleştireceklerini söylediler. Grup olarak üç tane otelimiz var. Manavgat Palm Beach, Tekirova ve Ege’de Seferihisar’da. Üç otelimizin de satışları çok çok iyi gidiyor. Grubumuza bu konuda istek çok. Avrupalı turist yavaş yavaş ülkemize dönmeye başlıyor. Açıldığımız anda 20 odamız Avrupalı konuğumuzdan oluşuyordu. Daha sonra bu sayı 50’ye çıktı ve şimdi 100 odaları bulduk. Avrupalı sayısı giderek artıyor. Buda bizi memnun ediyor. Avrupalı misafire geri dönmek hem yaz hem de özellikle kış sezonu açısından hem bizim hem de ülkemiz açısından önemli diye düşünüyorum” diye konuştu.