GÜLSİN ONAY, YÖRSİAD FİLARMONİ İLE BİRLİKTE ‘AKUT’ İÇİN ÇALDI

YÖRSİAD’ın (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Konyaaltı Belediyesi ile birlikte Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği ve dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın sahne aldığı konser izleyenleri adeta büyüledi.

GÜLSİN ONAY, YÖRSİAD FİLARMONİ İLE BİRLİKTE ‘AKUT’ İÇİN ÇALDI

AKUT yararına düzenlenen konser pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşirken, konserin bilet satışlarından elde edilen gelir, AKUT’a bağışlanacak.

Ayakta alkışlanan performans aynı zamanda YÖRSİAD Filarmoni YouTube Kanalı'ndan canlı yayınlandı. Gülsin Onay’ın solistliğinde gerçekleşen konserde, orkestrayı Murat Ömür Tuncer yönetti.

YÖRSİAD Flarmoni ile ilk sosyal projemizi gerçekleştiriyoruz!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege gecede yaptığı açılış konuşmasında, “Bu gece bizimle olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok heyecanlıyız. YÖRSİAD ailesi olarak, YÖRSİAD Flarmoni ile ilk sosyal projemizi gerçekleştiriyoruz. Bugün dünyanın evrensel dili olan müzik, en kötü günlerimizde bizim için canla başla çalışan AKUT için şakıyor. Bu güzel ezgiler kötü zamanlarda yanımızda olan AKUT ailesi için, onlara güç vermek için buradan tüm Türkiye’ye ve dünyaya yankılanacak. YÖRSİAD Filarmoni çok güzel projelere imza atacak bir ekip. Heyecanlı bir ekip. Bu gecenin en anlamlı yanlarından birisi de sevgili devlet sanatçımız Gülsin Onay’ın bizi kırmayıp bu gecede bize destek vermesi, bizimle olması, bu geceyi taçlandıran en önemli olaylardan bir tanesidir. Bu gecenin gerçekleşmesinde her zaman bizlerle destek olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Konyaaltı Belediye Başkanımız sayın Semih Esen’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

YÖRSİAD Filarmoni Türkiye’nin özel 3.orkestrası!

YÖRSİAD Sanat Komitesi Başkanı Nazan Şekerkaya da yaptığı açıklamasında “ Bu özel gecede değerli sanatçımız Gülsin Onay bizim için sahne aldı. Tüm gelirimizi AKUT’a bağışlamak için bu organizasyonu düzenledik. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. YÖRSİAD Filarmoni Türkiye’nin üçüncü özel orkestrası olarak hayatımıza girdi. Ve Antalya’nın çok önemli bir ihtiyacıydı. Çok başarılı sanatçı arkadaşlarımız ile birlikte çalışıyoruz. Ve sanat camiasında Devlet sanatçılarımız çok ciddi destekler veriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal projelere YÖRSİAD ile birlikte devam edeceğiz!

YÖRSİAD Flarmoni Orkestra Şefi Murat Ömür Tuncer de çok değerli bir konser geçirdiklerini ifade ederek “  Her şeyden önce Devlet Sanatçısı, çok değerli sanatçı aynı zamanda benimde öğrencisi olduğum sevgili Gülsin Onay ile birlikte konser yapmak olağanüstü bir tecrübeydi. Hepsinin ötesinde bugün bu özel geceyi AKUT için organize etmek, AKUT’a ufacık da olsa bir katkıda bulunmak bizler için kıymetli ve değerliydi. Bundan sonra da bu etkinliklere, sosyal projelere YÖRSİAD ile birlikte devam edeceğiz ”diye konuştu.