GORAN BREGOVİC REGNUM CARYA'DA KONSER VERDİ

GORAN BREGOVİC REGNUM CARYA'DA KONSER VERDİ
Rus sanatçı Filipp Kirkorov ve Balkan müziğinin gelmiş geçmiş en büyük maestrolarından Goran Bregovic, Regnum Summer Fest kapsamında sahneye çıktı.

Türkiye ve Akdeniz çanağının en gözde otellerinden biri olan Regnum Carya, bu yıl ilk kez başlattığı ve önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladığı Regnum Summer Fest kapsamında dünya starlarını ağırlıyor. 2 Mayıs’ta Monatik konseri ile başlayan Regnum Summer Fest, geçtiğimiz hafta sonu Rusya’nın en popüler şarkıcılarından biri olan Filipp Kirkorov ve Balkanların dünyaca tanınmış besteci ve şarkı sözü yazarı Goran Bregovic konserleriyle devam etti.

Rusya’nın divası olarak tanınan Filipp Kirkorov, konserini yaklaşık 1 saat uzatarak 3 saatte yakın sahnede kaldı. Kirkorov’dan iki gün sonra sahneye çıkan Goran Bregovic ise “Three Letters From Sarajevo” turnesi kapsamında Belek’teydi. Regnum Carya’da unutulmaz bir konser veren Bregovic konserine, otel misafirlerinin yanı sıra dışarıdan izleyiciler de katıldı. İzleyiciler, Bregovic’in en sevilen şarkılarını onunla beraber söyledi.

Regnum Carya Golf & Spa Resort, düzenleyeceği konserlerle yaz boyunca dünya starlarını ağırlamaya devam edecek.